Çaykur rizespor’da akıllar kasımpaşa maçında

Çaykur rizespor’da akıllar kasımpaşa maçında

Karadeniz ekibi, kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından 4 gruba ayrılan Çaykur Rizesporlu futbolcular antrenmanı sürdürdü. Eksik futbolcusu bulunmayan Karadeniz ekibi, hazırlıklarını tam kadro sürdürdü.
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Çaykur Rizesporlu futbolcu Kağan, kalan iki maçtan da iyi sonuçlar almak istediklerini belirterek, "Umarım bu iki maçta iyi bir çıkış yakalarız. Bu iki maçı hepimiz kazanmak istiyoruz. Ona göre hazırlanıyoruz. İnşallah bu hafta 3 puan ile başlarız. Ardından devamı da gelir" dedi.
Çaykur Rizespor’un orta sahada değişmez ismi Ludovic Sylvestre ise, çok zor bir puana sahip olduklarını ifade ederek, "Kötü gidişin farkındayım. Sıkıntılı bir dönemdeyiz. Ben ve takım arkadaşlarım bunun farkındayız. Bu süreçten ancak kazanarak çıkabiliriz. Tek hedefimiz kalan iki maçımızdan iki galibiyet çıkartmak. Takım olarak tek amacımız bu. Takımın tek eksiği sadece biraz şans.


Son maçlara baktığımızda takımımız bolca pozisyonlara giriyor. Her maçta pozisyon buluyor ve gol atıyoruz. Yediğimiz gollere bakıldığında hep şansız goller. Son maçlara bakıldığında şans hep rakipten yana oldu. Bu maçlarda futbolcular olarak bu şansızlığı kırmak istiyoruz" diye konuştu.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.