Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Denizli'den Uyarı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Denizli'den Uyarı

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mustafa Denizli, grup lidreri Kayseri Erciyespor maçı için oyuncularıyşla özel bir toplantı yaptı, çeşitli uyarılarda bulundu.

Planlarını 3 puan üzerine kurup futbolcularının adeta beyinlerini yıkayan Mustafa Denizli, bugün Mehmet Cengiz Tesisleri'nde öğle yemeğinden sonra futbolcularla özel bir görüşme yaptı. Ligin 2'inci yarısında oynadıkları 4 deplasman maçından 2 galibiyet, 2 de yenilgi aldıklarını hatırlatan Mustafa Denizli, "Sizden çok şey istemiyorum. Bu maçı kazanın. Ne kadar önemli ve kritik olduğunu biliyorsunuz" dedi.

Kendi sahalarında olduğu gibi deplasmanda da kazanmak zorunda olduklarının altını çizen Mustafa Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geride kalan haftalarda ligde alt sıralarda bulunan takımlarla oynadık. Sahamızda kazandık. Son 2 deplasman maçını ise kaybettik. Şimdi ligde üst sıralarda bulunan takımlarla karşılaşacağız. Kayseri'de Erciyesspor'la sezonun en önemli maçına çıkacağız. Bu maçı kazanmak elimizde. Bunu yapacak potansiyeli de sizde görüyorum. Kazanıp rakibimizle aramızdaki puan farkını 3'e indirmeliyiz."

CERNAT'LA ÖZEL GÖRÜŞME

Takım kaptanı Florin Cernat ile özel bir görüşme yapan Mustafa Denizli, yıldız oyuncusundan beklentilerini anlatırken, "Sen bu takımın kaptanısın. Performansından memnunum. Bu karşılaşmada kim olduğunu göstermen için fırsatın var. Senden beklentim büyük" dedi.

"HER ŞEYİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ"

Denizli'nin bu sözleri üzerine Cernat da, "Haftayı 3 puanla kapatmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Kendi aramızda da sürekli bunu konuşuyoruz. Herkes üzerine düşeni yapacak. Lider Kayseri Erciyesspor'la oynayacağımız maçı kazanan taraf olacağız" diye konuştu.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.