Çaykur Rizespor; Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesiyle Kurtuluş İlkokulunda

Çaykur Rizespor; Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesiyle Kurtuluş İlkokulunda

Çaykur Rizespor `Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi` Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri kapsamında; Rize merkezde bulunan Kurtuluş İlkokulu öğrencilerine Rizespor forması hediye edildi.

2017 yılında başlatılan ve 56 okul arasından 110 minik öğrencinin lisanslı futbolcu olarak Çaykur Rizespor bünyesine katılmasını sağlayan “Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi” ülke ve hatta dünya çapında büyüyerek devam ediyor. Şimdiden hediye edilen çocuk forması sayısı 37.000’e yaklaştı.

4.jpg


Bu yıl da devam eden proje; öncelikle ilk ve orta öğretim kurumlarında uygulanıyor. Çaykur Rizespor'un projeden sorumlu yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla yüzlerce öğrenciye öncelikle forma dağıtılırken, ardından Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezi antrenörleri tarafından okullarda bulunan yetenekli öğrencilerin altyapı seçimi için turnuva maçları yapılıyor.

3.jpg


Pozitif ayrımcılıkla köy okullarına öncelik verildiğinden minik kalpler projesi kapsamında ilk kez Rize merkezde bulunan Kuruluş İlkokulu'nda gidildi.

1.jpg


Okulda düzenlenen etkinliğe; İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı Serkan Karavin, Organizasyon ve İlçeler Sorumlusu Talha Küçükvar, Amatör Branşlar Takım Sporları Sorumlusu Yaşar Özdoğan ve alt yapı antrenörleri katıldı.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.