Çaykur Rizespor Karagümrük mağlubiyetinden sonra Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Çaykur Rizespor Karagümrük mağlubiyetinden sonra Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

TRENDYOL SÜPER LİG'İN KARADENİZ EKİPLERİNDEN ÇAYKUR RİZESPOR, SAHASINDA OYNAYACAĞI KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda yaşadığı Fatih Karagümrük mağlubiyetinin ardından, 24. haftada sahasında Konyaspor ile karşılaşacakları müsabakanın hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Yeşil-mavili ekip, 3 Şubat Cumartesi günü saat 13.30'da gerçekleşecek olan mücadele öncesinde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenmanlarına odaklandı.

Teknik Direktör İlhan Palut, antrenman öncesinde oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirerek maçın stratejisi ve hedefleri hakkında bilgi verdi. İdman, koşu ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Fatih Karagümrük maçında forma giyen futbolcular ise salonda özel bir çalışma programına tabi tutuldu. Antrenmanın ikinci bölümünde, minyatür kalelerde hücum çalışmaları gerçekleştirilerek taktiksel detaylar üzerinde duruldu. Toplamda 60 dakika süren antrenmanın ardından takım, Konyaspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürdü.

Çaykur Rizespor'da, sarı kart ceza sınırında bulunan 6 futbolcu bulunuyor. Casper Hojer, Benhur Keser, Altin Zeqiri, Attila Mosci, Jonjo Shelvey ve Martin Minchev, takımın zorlu mücadelesi öncesinde sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşebilirler. Bu oyuncuların durumu, teknik ekip tarafından dikkatle takip edilmekte ve maç öncesi strateji üzerinde etkisi değerlendirilmektedir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.