Çaykur Rizespor, İtalya'da top koşturan Senegalli Sağ Açık Demba Seck İle Anlaşma Sağlıyor

Çaykur Rizespor, İtalya'da top koşturan Senegalli Sağ Açık Demba Seck İle Anlaşma Sağlıyor

Ç.RİZESPOR BOMBAYI PATLATIYOR. 22 YAŞINDAKİ İTALYA'DA TOP KOŞTURAN SENEGAL ASILLI SAĞ AÇIK DEMBA SECK RİZESPORLU OLMA YOLUNDA

Trendyol Süper Lig'in flaş ekiplerinden Çaykur Rizespor, transfer piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. 5. sırada yer alarak Avrupa kupalarını hedefleyen yeşil-mavililer, İtalya Serie A ekibi Torino'dan 22 yaşındaki Senegalli sağ açık Demba Seck ile el sıkışmak üzere.

Teknik direktör İlhan Palut'un raporu doğrultusunda hareket eden Çaykur Rizespor, hücum opsiyonlarını genişletmek amacıyla transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre, Seck'in yeşil-mavili ekiple anlaşmaya vardığı bildirildi.

22 yaşındaki genç sağ açık, İtalya'nın SPAL takımının alt yapısından yetişmiş ve 2022 devre arasında Torino'ya 3.6 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Sezonun başından bu yana 10 maçta forma giyen Seck, geçtiğimiz sezon ise 22 karşılaşmada görev almıştı. Oyuncu, forvet arkası, sol kanat ve santrfor pozisyonlarında da oynayabiliyor. Senegalli futbolcunun sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olup, milli formayı ise şu ana kadar 1 kez giymiştir.

Transferin resmiyet kazanması için detaylı görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, Çaykur Rizespor'un Demba Seck transferiyle kadrosunu güçlendirmeyi hedeflediği ifade ediliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.