Çaykur Rizespor, Bursaspor’a Bileniyor

Çaykur Rizespor, Bursaspor’a Bileniyor

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Ligi'nin 22. haftasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Uğur Tütüneker’in yönetiminde Çaykur Rizespor, antrenmanın ilk bölümünde fiziksel bir çalışma gerçekleştirilirken, daha sonra taktik bir çalışma yaptı. Hurşut, sahada koşu çalışması yaparken, tedavi için Almanya’da bulunan Engin Baytar ve milli takıma giden Goodfrey Oboabona çalışmalara katılmadı. Antrenman öncesi yeni teknik adam Tütüneker, Sercan Kaya ile kısa bir süre görüştüğü gözlendi.

Rize ekibi, evinde son çalışmasını yarın saat 10.00'da yaptıktan sonra İstanbul üzerinde Bursa’ya hareket edecek.

Antrenman öncesi son haftalarda kadroda yer bulan ve oynadığı futbol ile taraftarında sevgisini kazanan Eren Albayrak yaptığı açıklamada "Verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Hazırlık maçlarında da sol bek olarak oynamıştım. Hocamın verdiği şans doğrultusunda söylediklerini yapmaya çalışıyorum. İlk maçta tedirgindim ama Antep maçında daha iyi şeyler yapmaya uğraştım. Sol önde oynuyordum, şimdi geride oynuyorum. Benim için zor olmadı. Bursaspor maçı çok daha zor olacak. En kötü sonuç beraberlik olmalı. Yenemiyorsak yenilmemeliyiz. Bizim kazandığımız haftada rakiplerimizin de kazanması işlerin zorluğunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.