Çaykur Rizespor 90'da Turladı

Çaykur Rizespor 90'da Turladı

Türkiye Ziraat Kupası 3. tur müsabakasında Çaykur Rizespor, Orhangazispor’u son saniyelerde bulduğu golle 1-0 mağlup ederek tur atladı.

Maçın ardından iki takımın da teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Orhangazispor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, 3. Lig takımı olarak bir Süper Lig takımına karşı iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Bugün Rizespor çok güçlü ekip. Süper Lig'in en iyi ekiplerinden bir tanesi. Kadro yapısı olarak 6-7 futbolcusunu sahaya çıkarmadı. Rizespor’a karşı çok iyi futbol oynadık. Gruplara kaldığı için tebrik ediyoruz. Bu maçı kazanabilirdik. 7-8 pozisyona girdik. 90+4 de yediğimiz golle mağlup olduk. 3. Lig'deki bir takım olarak Süper Lig’deki bir takıma karşı böyle bir mücadele ortaya koymak bizim için sevindirici. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise yaptığı açıklamada, “Tur atadık, gruplara kaldık. 90 dakika boyunca net pozisyonlarımız var. Zaman zaman beceriksiz davrandık. Kulübede bekleyen arkadaşlarımızı görme fırsatı bulduk. Kupa maçları zor. Golü biraz daha önce atsaydık daha farklı maç ortaya çıkardı. Nihayetinde gruplara kaldık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.