Çaykur Rize'de Kweuke krizi

Çaykur Rize'de Kweuke krizi

Kweuke, yönetim kurulu kararına kadar takımdan ayrı çalışacak.

 Çaykur Rizespor'da Kamerunlu oyuncu Kweuke krizi devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ni 3-2 yenen Çaykur Rizespor’da Kamerunlu oyuncu Kweuke ile teknik direktör Hikmet Karaman arasında maç esnasında penaltı atışı nedeniyle yaşanan olayın ardından Çaykur Rizespor bugün havayolu ile Trabzon’a geldi. Buradan karayolu ile Rize’ye gelen takım hiç ara vermeden antrenman yapmak için tesislere girdi. Teknik adam Karaman ve Kweuke aynı otobüste tesislere gelirken, Kamerunlu oyuncu tesislere girdiği gibi dışarıya çıktı. Bir araçla tesislerden ayrılan Kweuke’nin durumunun hafta içi yapılacak toplantının ardından netleşeceği belirtildi.

Başkan Kalkavan bu konu hakkında; “ Bu olayda haklılık diye bir şey olmaz. Otorite ne derse o olur. Kazanırsın, kaybedersin. Bunun tartışması olmaz, penaltıyı kaçırsa ne olacaktı ? Bu konu hakkında en kısa sürede bir karar alacağız” dedi.

Lige üç puan başladıklarını hatırlatan Başkan Kalkavan;” Sıcak hava altında temposu yüksek güzel bir maç oldu. Gençlerbirliği takımı da bu ligin dişli ekiplerinden biri. Zor bir deplasmandan güzel bir başlangıç yaparak taraftarlarımızı sevindirdik, şimdi bunun keyfini çıkaralım ama saha içinde yaşanan tartışma biraz morallerimizi bozdu. Haftaya Fenerbahçe ile kendi sahamızda oynayacağız. Taraftarlarımız bu maça ilgi göstereceklerini düşünüyorum. Transferde iki oyuncu daha kadromuza katacağız biri stoper diğeri 6 numara pozisyonunda olacak. Takım kaptanı Kıvanç Karakaş ile ilgili konuşmak istemiyorum, bu konu hakkında detaylı bilgiyi hocamız verecek size “ ifadelerini kullandı.

 Kaptan Kıvanç'tan kulüp bulması istendi

Karadeniz temsilcisinde, Gençlerbirliği maçının kadrosuna alınmayan kaptan Kıvanç Karakaş'tan, kendisine kulüp bulmasını istendi.

Alınan bilgiye göre teknik direktör Karaman, kafası karışık olduğu gerekçesiyle maç öncesi Kıvanç'a izin verdi. Kulüp yöneticileri de transferi için kulüplerle görüşmesi için futbolcuya müsaade etti.

Kıvanç Karakaş'ın Çaykur Rizespor ile bir sezon daha sözleşmesi bulunuyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.