Çayelispor'dan Sağ Kanada Takviye: Semih Akyıldız Kiralık Olarak Kadroda

Çayelispor'dan Sağ Kanada Takviye: Semih Akyıldız Kiralık Olarak Kadroda

BU YIL TFF 3. LİG'DE MÜCADELE EDECEK OLAN ÇAYELİSPOR, 23 YAŞINDAKİ SAĞ KANAT OYUNCUSU SEMİH AKYILDIZ'I KİRALIK OLARAK KADROSUNA KATTI

Bu yıl TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Çayelispor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak TFF 3. Lig'e yükselen Rize temsilcisi, 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Semih Akyıldız'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Semih Akyıldız, TFF 1. Lig ekiplerinden Çorum FK'da forma giyiyordu. Genç oyuncunun yetenekleri ve hızı, Çayelispor'un sağ kanadında önemli bir güç katması bekleniyor.

Çayelispor, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Ahlatçı Çorumspor'dan yetenekli kanat oyuncusu Semih Akyıldız ile kiralık olarak anlaşmaya vardık. Yeni transferimiz Semih Akyıldız'a kulübümüze hoş geldin diyor, yeşil beyazlı formamız ile başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Semih Akyıldız, Çayelispor'un sezon hazırlıkları kapsamında yapılacak antrenmanlara katılacak ve yeni takım arkadaşlarıyla uyum sürecine başlayacak. Genç oyuncunun takıma adaptasyonu ve performansı, Çayelispor'un bu sezonki hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynayacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.