Carlos Carvalhal: Fener en zor kurayı çekti

Carlos Carvalhal: Fener en zor kurayı çekti

Carlos Carvalhal Fenerbahçe'nin yarı finalindeki rakibi Benfica'yı değerlendirirdi.

Bir dönem ülkemizde de teknik direktörlük yapan Carlos Carvalhal, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde eşleştiği Portekiz temsilcisi Benfica'yı yere göğe sığdıramadı.
FENERBAHÇE EN ZOR OLANI ÇEKTİ

NTV Spor'a Benfica'yı değerlendiren Carvalhal, Fenerbahçe'nin en zor rakiple eşleştiğini ifade ederken, ''Bence Fenerbahçe'nin 3 muhtemel rakibi arasında en zor olanı Benfica'ydı. Benfica; Chelsea ve Basel'den çok daha iyi bir takım. Bence Fenerbahçe için kötü bir kura. Öncelikle bireysel oyuncu kalitesi olarak değil ama takım olarak, takım oyunu olarak çok iyiler. Birlikte oynuyorlar, kendi seyircisi önünde çok iyiler. Aynı zamanda çok iyi kontratak yapabiliyorlar'' şeklinde konuştu.
ŞANSLAR YÜZDE 50-50

Portekizli çalıştırıcı takımın genelde 4-4-2 sistemiyle sahada olduğunu söylerken, ''Çok iyi oyunculara sahipler. Genelde 4-4-2 oynarlar ancak son maçta olduğu gibi bazen tek santrafor oynarlar. Ama genelde çift forvetle oynarlar. Benfica çok iyi bir takım. Bence şanslar yüzde 50-50. Şunu söyleyebilirim, Basel'i de Chelsea'yi de biliyorum, Benfica bu kupanın en iyi takımı'' dedi.
SAHA İÇİ ÇOK İYİ ORGANİZE OLUYORLAR

Carvalhal sol olarak dikkat edilmesi gereken isimleri de sayarken, ''Birçok iyi oyuncuya sahipler. Genellikle ligde ve Avrupa Ligi'nde kadroları değiştiriyorlar ancak omurga aynı. Gaitan çok iyi bir isim. Daha önce Beşiktaş'a getirmek istediğim Lima adında bir golcüleri var. Savunmada Garay ve Luisao var. Sol bekte çok hücumcu bir savunmacıya sahipler. Çok iyi bir takımdan bahsediyoruz. Çok iyi bir saha içi organizasyonuna sahipler'' diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.