Çalımbay Maç Sonu Esti, Gürledi

Çalımbay Maç Sonu Esti, Gürledi

Kupa Maç sonrası Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, faturayı aylardır forma şansı bekleyen ve bu maçta o şansı yakalayan oyuncularına kesti.

İşte Ç.Rizespor teknik patronu Rıza Çalımbay`ın maç sonu basın toplantısında söylemleri:

"Adamlar kendi kalelerine gol atacak değil ya.. Her türlü pozisyon yakaladık, hatta tek kale maç oldu diyebilirim. Gol sıkıntımız bu maçta da devam etti. Forvetlerin hiç birinden memnun değilim. Bizim maalesef golcümüz yok, bu bir gerçek. Bunun yanında başka bölgelerde de sıkıntı var ve bunlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bu akşam özellikle ikinci devre kaleye nasıl gelinecekse gelindi ama kaleye o top nasıl sokulacaksa sokulmadı. Bu maçta rakip Tarsus takımı yerden kalkmadı. Tüm amaçları maçı uzatmaya ve oradan da penaltıya götürmekti, bunu da yerden kalkmayarak başardılar. Futbolda bunlar var. Cernat bile penaltı kaçırdı, çok üzgünüz. Beni en fazla üzen şey ilk devre oynanan temposuz oyun , bunun yanında hayatımda ilk defa üst üste iki kez iki maçta da  sakatlıktan dolayı takımım eksik kaldı. Kağan’ın sakatlanması ve 10 kişi kalmamız kötü oldu. Maçın hakemine gelecek olursam ben hayatımda böyle bir hakem görmedim. Adamlar yerden kalkmadı toplam uzatma 1 dakika gösterdi. Çok kötü bir yönetim gösterdi, bunu hakemlik adına söylüyorum, elenmemizde hakemin suçu yoktu.

Uche Kalu’yu da koysam değişmezdi. Uche bugüne dek tahminim 15 maç oynadı tek golü yok. Elim kolum bağlı, Pazar günü Akhisar maçında kimi oynatacağım belli değil. Depetris’e şans verdim, belkim bir şeyler görürüz diye, onda da bir şey yok!..

Rakip takım oyunu çirkinleştirebilir, sen golünü atsana. İngiltere’de amatör takım geliyor Premıer lig temsilcisini evinde eliyor. Futbol bu. Sen profesyonelsen çıkıp bu maçı alman gerekiyordu. Takımda rehavet havası yok. Rehavet olması için çok iyi sonuçlar alman gerekiyor bizde var mı böyle bir durum!. Son dört maçta galibiyetimiz yok. Bu işlerde her maçında “Çatır, çatır” futbol oynayacaksın. Ben bu akşam bütün oynamayan oyuncularıma şans verdim ; Buyurun dedim. Kimse gelip te bana dert yanmasın, beni oynatmadın diye, buyur kardeşim, bu maçta ne yaptın sen? Bu maçı bırakın Rizespor’u çıkarmayı, hangi takımla çıksak bile bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Bizim amacımız lig. Şu da bir gerçek ki bu maç sonrası bazı gerçeklerle yüzleştik. Ben sezon başından beri kadrom yetersiz diyordum, keşke 2-3 oyuncu daha kadromuza katabilseydik. Yarın, bir gün birinin başına bir şey gelirse, ceza yerse kimse üzülmesin"…

HABER: SELİM DENİZALP

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.