Çalımbay İçini Döktü

Çalımbay İçini Döktü

Teknik direktör Rıza Çalımbay, transferlerde geç kaldıklarını bir kez daha altına kalın harflerle çizerek dile getirdi.

Cernat, Depetris ve kaleci konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Çalımbay’ın Avusturya kampından da umudu nu kesti! Top Yönetim de ! Hilbert’i Getirdim….! Ç.Rizespor , Bolu’nun Gerede ilçesinde çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar hakkında spor yazarı Selim Denizalp’a içini döken deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay ; “ Kamp yaptığımız yer dört dörtlük, bu zamana kadar gerçekleşmeyen transferler için ise bu olumlu ifadeyi maalesef kullanamayacağım” diyerek serzenişte bulundu.

Antrenman sayısını üçe çıkardıklarını, her geçen gün temponun artığını belirten Çalımbay, sabah kros öğlen ve akşam daha çok teknik-taktik ağırlıklı top çalışması yaptıklarını ifade ederken, sıkıntının kadroda bulunan futbolcuların yeterli sayıda olmadığından ve transferde geç kalmalarından kaynaklandığını söyledi.

Tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay bu konuda şu görüşleri dile getirdi:

Hilbert’i Bana Sormayın !…

“ Maalesef kamp öncesinde defalarca söyledim bu doğrultuda yönetime transfer listemi sundum. Ben en az 14-15 yeni transferin bu kampa katılmasını istemiştim. Gel gör ki bu sayı son yapılan kaleci transferi ile 8’e ulaştı. Nokta transferleri bir an önce yapmamız gerekiyordu. Örneğin Alman oyuncu Hilbert’i ben ikna ettim ve yönetime sundum. Yönetim imza attıramadı. Taraftarımız elbette Hilbert’i yeşil-mavili forma altında görmek ister, bende istiyorum, bu oyuncuyu artık bana sormayın, yönetime sorun”açıklamasında bulundu.

Böyle Giderse Avusturya Kampına da Transfer Yetişmez!

Bolu kampının son gününde oynayacakları Boluspor maçından sonra ikinci etap kamp çalışması için gidecekleri Avusturya kampına da bu gidişle transferlerin yetişmeyeceği endişesini taşıdığını belirten Çalımbay, spor yazarı Selim Denizalp’in , Hocam bu kamp bitişi kadroda düşünmediğiniz oyuncu olacak mı ? sorusuna karşı ; “Kadrom yeterli değil ki, dışarda futbolcu bırakayım. Ben oyuncu takviyesi beklerken, elde ki futbolcularımı nasıl bırakayım” açıklamasında bulundu.

Bir Kaleci Daha Transfer Yapacağız!

Ç.Rizespor ‘un son transferi olan kaleci Necati Yılmaz’dan başka tecrübeli bir kaleci daha transferi gerçekleştireceklerini dile getiren Çalımbay, TFF ‘nin yabancı oyuncu sayısıkonusunda geri adım atmaması kendilerini yerli oyuncu arayışına sevk ettiğini, bu doğrultuda yurt içi ve yurt dışından gurbetçi futbolcular baktıklarınıbelirti.

Florın Cernat Vites Artırması Gerek!

Florın Cernat hakkındaki düşüncelerini paylaşan Rıza Çalımbay, Rumen oyuncunun temposunun düşük olduğunu , bu futbolcunun mutlaka vites artırması gerektiğini söyledi. Çalımbay ;“Cernat kaliteli bir ayak. Üstün futbol zekası var. Ama burası PTT 1.lig değil. Burası devlerin mücadele ettiği koşmayanın kaybettiği Süper lig. Dolayısıyla Cernat’ta üstüne koyması gerek. Bu tempoyla olmaz” derken, takım kaptanlığı konusunda henüz belirleme yapmadıklarını, önümüzde ki günlerde gereken şartları taşıyan oyuncuları 1.2. 3. Kaptan olarak açıklayacaklarını ifade etti.

Depetris Yolcu !

Ç.Rizespor teknik patronu Rıza Çalımbay, santrafor olarak mutlaka yırtıcı, kuvvetli rakiple boğuşan bir forvet alacaklarını, bu doğrultuda kadroda bulunan Arjantinli Davit Depetris’i yetersiz gördüğünü ve kadroya tutmaya düşünmediğini bu futbolcu ile yollarınıayıracaklarını söyleyerek sözlerine nokta koydu.

Yönetim Bolu’da Toplanacak

Öte yandan Ç.Rizespor yönetim kurulunun 6 Temmuz tarihinde Rize’de yapacağı toplantı gerçekleşmedi. Edinilen bilgiye göre Metin Kalkavan Başkanlığında yeni seçilen 9 kişilik yönetim kurulu 13 Temmuz’da Bolu’da toplanacak. Yeşil-mavili takımın aynı gün Boluspor ile bir hazırlık maçı yapacağı , yönetim kurulu üyelerinin bu maç öncesi Rizespor’un kamp yaptığı otelde yapılması gereken transferler hakkında önemli kararlar almak üzere toplanacağı öğrenildi.

Haber:Selim Denizalp

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.