Ç.Rizesporlu İbrahim Olawoyin; kötü sonuçlar takımı üzdü

Ç.Rizesporlu İbrahim Olawoyin; kötü sonuçlar takımı üzdü

ÇAYKUR RİZESPOR'UN NİJERYALI OYUNCUSU İBRAHİM OLAWOYİN; TRENDYOL SÜPER LİG'İN 7. HAFTASINDA, 28 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 19:00'DA DEPLASMANDA OYNANACAK OLAN KARŞILAŞMA ÖNCESİ KONUŞAN OLAWOYİN, SON HAFTALARDA ALINAN KÖTÜ SONUÇLARIN TAKIMI VE CAMİAYI ÜZDÜ

Çaykur Rizespor'un Nijeryalı oyuncusu İbrahim Olawoyin, Alanyaspor maçı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında, 28 Eylül Cumartesi günü saat 19:00'da deplasmanda oynanacak olan karşılaşma öncesi konuşan Olawoyin, son haftalarda alınan kötü sonuçların takımı ve camiayı üzdüğünü belirtti.

İbrahim Olawoyin, takımın toparlanması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, "Takım olarak birlik içinde bu zorlu dönemi atlatmak için mücadele ediyoruz. Sezon henüz yeni başladı ve her maçla birlikte hem takım olarak hem de bireysel performanslarımızın daha iyiye gideceğine inanıyorum" dedi.

Ligdeki takımlar arasında çok büyük farklar olmadığını vurgulayan Olawoyin, yeni katılan oyuncularla birlikte takımın uyum sürecinin zaman alacağını, ancak her geçen hafta daha iyi duruma geleceklerine olan inancını dile getirdi. Alanyaspor karşısında iyi bir sonuç alacaklarına inandığını belirten başarılı futbolcu, “Yeni bir takım kurduk ve birbirimizi tanımamız zaman alıyor, ama bu süreç ilerledikçe takım olarak daha iyi bir performans sergileyeceğiz" şeklinde konuştu.

Teknik direktör İlhan Palut’un takımın başarısı için büyük emek verdiğini belirten Olawoyin, “Hocamız, bizi motive ederek daha sıkı çalışmamızı sağlıyor. Biz de daha iyi sonuçlar almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bu yolda hep birlikte mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.