Ç.rizespor'da nefesler tututldu

Ç.rizespor'da nefesler tututldu

CAMİA KENETLENDİ

Karadeniz ekibinde camia nefesini tuttu. Takıma son mesajı Başkan Metin Kalkacan yolladı: Süper Lig'i hak ettik, çıkacağız.

Yıllardır süren Süper Lig hasretini bitirmeye çok yaklaşan, Akhisar Belediyespor’u mağlup etmesi halinde adını Süper Lig’e yazdıracak olan Karadeniz temsilcisinde hazırlıklar son aşamaya geldi. Teknik direktör Giray Bulak, tarihi maçta sahaya süreceği ilk 11’i belirlemek üzere. Oyuncularının form ve moral durumuyla umutlanıp, “Zaten böyle bir noktada futbolcularıma ekstra bir motivasyon çalışmasına gerek yok. Çünkü hepsi bu maçla bir sezonun emeklerinin karşılığını alacaklarını biliyor” dedi.

Süper Lig’i hak eden bir camiaya sahip olduklarını söyleyen başkan Metin Kalkavan, “Hem biz hem de Akhisar, Süper Lig’i hak etti. Benim inancım tam. Çaykur Rizespor, Süper Lig’e çıkacak. Rizespor, ilginç bir sezon yaşıyor. Takımda yok yok. Gol kralı bizde, ardından gelen ikinci kral da bizde. Gol yeme bizde, gol atma bizde. Bunlar saymakla bitmez. Ama maçı kazanıp şampiyon olduğumuzda, dünyada en az taraftara oynayıp şampiyon olan tek takım rekorunu kırmış olacağız. En az seyirciye oynayan takımız maalesef. Bunu değiştirmemiz gerekir. Takımla birlikte Rize seyircisi de sınavdan alnının akıyla çıkacaktır” diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.