Ç.Rizespor'a 1,93'lük Forvetmi geliyor ?

Ç.Rizespor'a 1,93'lük Forvetmi geliyor ?

Ç.RİZESPOR, TRENDYOL SÜPER LİG'İN İLK İKİ HAFTASINDA 4 PUAN TOPLAYARAK SEZONA UMUTLA BAŞLADI. KULÜP BAŞKANI İBRAHİM TURGUT, YAPTIĞI AÇIKLAMADA TARAFTARLARA GÜVEN VERDİ:DAHA GÜÇLÜ, DAHA BAŞARILI VE ÜST SIRALARA OYNAYAN BİR TAKIM OLACAĞIMIZA İNANIYORUM DEDİ

Rizespor Başkanı Turgut'tan Taraftarlara Güçlü Mesaj: "Daha Büyük Başarılara Ulaşacağız"

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in ilk iki haftasında 4 puan toplayarak sezona umutla başladı. Kulüp Başkanı İbrahim Turgut, yaptığı açıklamada taraftarlara güven verdi: "Daha güçlü, daha başarılı ve üst sıralara oynayan bir takım olacağımıza inanıyorum."

Turgut, Rizespor’un bir "sevda" olduğunu vurgulayarak, bu sevdayı Avrupa sahnesine taşımayı hedeflediklerini belirtti. Eksiklerin giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Turgut, takıma yeni transferler yapacaklarını açıkladı. "Bir forvet, bir orta saha ve Emirhan’ın yerine bir stoper transfer etmeyi planlıyoruz. Teknik direktör İlhan Palut ile uyum içinde çalışıyoruz ve birlikte büyük başarılara imza atacağız," dedi.

Yeni Projelerle Taraftarın Yanındayız

Rizespor taraftarlarının takıma olan desteğini artırmak amacıyla şehir merkezinde yeni projeler geliştirdiklerini belirten Turgut, Memişağa Parkı’nda bilet satış noktası ve Atmaca Spor Mağazası açacaklarını duyurdu. Belediye Başkanı Rahmi Metin ile iş birliği içinde olduklarını söyleyen Turgut, yaklaşan Fenerbahçe maçı öncesinde bilet alımını kolaylaştırmak için mobil araç hizmeti sunacaklarını ifade etti.

Rizespor’un Rizelilerin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu dile getiren Turgut, “Rizespor’u bir adım daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sezonki hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız,” dedi. Başkan Turgut’un bu açıklamaları, hem taraftarlar hem de Rizespor camiasında büyük bir heyecan yarattı.

Çaykur Rizesporda Transfer çalışmaları
Çaykur Rizespor, Danimarka'da Vejle forması giyen 1,93 boyundaki forvet German Onugkha ile görüşüyor!
Geçen sezon Danimarka'da 34 maçta 16 gole imza atan Nijerya asıllı Rus oyuncu, Rusya milli takımına da davet edilmişti.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.