Ç.Rizespor İstanbul`a Uçuyor

Ç.Rizespor İstanbul`a Uçuyor

Cumartesi akşamı Beşiktaş ile oynayacak olan Yeşil Mavililer sabah uçağı ile İstanbul`a uçuyorlar.

Süper lig temsilcimiz Ç.Rizespor Rize de ki hazırlıklarına devam ederken Ligin son hazırlık maçı için sabah uçağı ile İstanbul a uçuyorlar. Yeşil mavililer bir yandan transfer görüşmelerini sürdürürken diğer yandan lig hazırlıklarına devam ediyorlar. Bayramın birinci günü sabah idmanı yapmayan Ç.Rizespor akşam idmanının ardından sabah 9.20 uçağı ile İstanbul a gidiyorlar.

PAZARTESİ DÖNÜŞ

-İstanbul Olimpiyat stadında Beşiktaş ile Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek olan Ç.Rizespor son hazırlık maçını Beşiktaş ile yaptıktan sonra Pazar günü futbolcular İstanbul da izin yaptıktan sonra Pazartesi Rize ye dönecekler. Gelecek hafta sonu başlayacak olan Süper lig için hazırlıklarına Rize de devam edecek olan Rizespor bir yandan da transfer görüşmelerine devam ediyor.

 LİBERO VE KALECİ

Savunma önünde kaliteli oyuncu arayışlarını sürdüren Rizespor transfer komitesi ligin başlamasına kadar Türk kaleci ve ön libero transferini bitirmek istiyor. Gelecek hafta başlayacak lig öncesi eksiklerini tamamlamak isteyen Rizespor kendi sahasında oynayacağı ilk lig maçı öncesinde sahaya eksiksiz çıkmak istiyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.