Ç.Rizespor Gölcü Arayışlarını Polonya'da Sürdürüyor

Ç.Rizespor Gölcü Arayışlarını Polonya'da Sürdürüyor

Yeşil-Mavililer Polanya'nın Gornik Zabrze takımında forma giyen golcü oyuncuya teklif yaptı.

Yeşil-Mavililer, Polanya'nın Gomik Zabrece takımında oynayan forvet Prejuce Nakoulma için kulübüne 1 milyon dolarlık teklifte bulundu, 26 yaşındaki golcü oyuncu ile görüşmeler sürüyor.

POLONYA'YA GİTTİLER
Süper Lig'de oynadığı son 5 maçı kaybeden Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-Mavililer Polanya'nın Gornik Zabrze takımında forma giyen 26 yaşandaki golcü oyuncu Prejuce Nakoulma'yı transfer etmek için görüşmelere başladı. Sakat ve formsuz futbolcular nedeniyle forvette büyük sıkıntı yaşayan Rizespor Nakoulma'yı renklerine bağlamak için temaslarını sürdürüyor. Rıza Çalımbay'ın izleme ekibinde olan yardımcı antrenörler Orhan Kaynak ve Mehmet Ali Karaca'nın bir kaç kez Polanya'ya gidip golcü oyuncunun hem iç saha hem de deplasmanda oynadığı maçları izlediler.

1 MİLYON DOLARLIK TEKLİF
Yeşil-Mavili takımın yardımcı antrenörleri Orhan Kaynak ile Mehmet Ali Karaca'nın beğenip transfer edilmesi için rapor verdikleri santrfor Nakoulman'ın transferinde önemli mesafe kat edildiği bildirildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın da çok istediği Burkina Fasolu futbolcunun bonservisinin 1.5 milyon dolar olduğu, Rizepor'un ise 1 milyon dolar teklifte bulunduğu öğrenildi. Burkina Foso milli takımında da forma giyen Nakoulma bu sezon 16 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, yerli ve yabancı bazı oyuncularla prensipte anlaştıklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.