Ç. Rizespor bombayı patlatacak

Ç. Rizespor bombayı patlatacak

Golcü arayışlarını sürdüren Rizespor, Bosnalı forvet Said Husejinoviç'e göz dikti.

Çaykur Rizespor’da tüm gözler forvete yapılacak olan transfere çevrildi. Yeşil-Mavililer bu hafta içinde transfer bombasını patlatacak.

Bikoko’nun takımdan ayrılmasından sonra hücum bölgesine iyi bir oyuncu almak için kolları sıvayan Rizespor’un gündemine yerli ve yabancı birçok isim gelmişti. Kararını yabancı oyuncudan yana veren ve forvete yapacağı bu transferle ilgili Afrika ve Avrupa’da oyuncu arayışlarını sürdürüp temaslarda bulunan Yeşil-Mavililer’in gündeminde olan isimlerden biri de Bosna Hersek’ten Said Husejinoviç.

YAKIN TAKİBE ALINDI

Bosna Hersek’in FK.Sarajevo takımında oynayan 24 yaşındaki Said Husejinovic için harekete geçildi. Yeşil-Mavili takıma menajerler tarafından önerildikten sonra yakın takibe alınıp maç kasetleri izlenen Husejinoviç için Bosna’ya gidildi.

Rizespor’un teknik direktörü Engin Korukır’ın yardımcısı Hakkı Öztabağ, 5. haftası oynanan Bosna’na Ligi’nde Sarajova’nın sahasında Zeta Golubovac ile oynayıp 2-1 kazandığı maçı izledi. Orta sahada forvete yönelik olarak oynayan Said Husejinovic bu sezon 5 maçta 2 gol attı. Öte yandan Said Husejinovic bir dönem Alman temsilcisi Werder Bremen´in formasını da giyindiği belirtildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.