Ç.Rizespor 3 golle 3 puanı aldı

Ç.Rizespor 3 golle 3 puanı aldı

Ç.Rizespor, Tavşanlı Linyitspor'u yeni golcüsü Depetris ile demledi.

PTT 1.Ligin 20. haftasında Ç.Rizespor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un ardından Tavşanlı Linyitspor'u da deplasmanda mağlup ederek Mustafa Denizli ile çıktığı ikinci deplasman maçından da galibiyetle ayrılmayı bildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 ile geçen Mustafa Denizli'nin talebeleri TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 3-2 mağlup ederek deplasman galibiyet serisine devam etti.


Yeni transferler Sercan Kaya ile Eren Albayrak'ın ilk kez Ç.Rizespor formasını giydiği mücadelede Mustafa Denizli golcüsü Depetris'i yine yanında oturtu ve kendisine ikinci yarıda forma şansı verdi. 58. dakikada oyuna dahil olan Depetris, 72 ve 74. dakikalarda kaydettiği gollerle Ç.Rizespor'un galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.

Karşılaşmanın 30. dakikasında Cernat'ın golüyle deplasmanda 1-0 öne geçen Yeşil Mavililer, ilk yarıyı bu skorla tamamladıktan sonra 61. dakikada Mehmet'in golüne engel olamayınca karşılaşmanın skoru 1-1 oldu. 72 ve 74. dakikalarda Depetris'in golleriyle bir anda 2 farkı yakalayan Yeşil Mavililer, 84. dakikada evsahibi ekibinden Murat'ın golüne engel olamadı ve karşılaşmanın sonucu belli oldu. TKİ Tavşanlı Linyitspor :2  Ç.Rizespor: 3

Tavşanlı Linyitspor galibiyetiyle puanını 33'e yükselten Ç.Rizespor haftayı 4. sırada tamamladı. Temsilcimiz gelecek hafta Rize'de Göztepe'yi konuk edecek.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.