Ç.RİZESPOR 14 KASIM PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 20.00’DE SAKARYASPOR İLE DEPLASMANDA OYNAYACAĞI MAÇIN RİZE’DEKİ SON ÇALIŞMASINI YAPTI.  Ç.RİZESPOR YARIN SABAH HAVAYOLU İLE İSTANBUL’A ORADAN DA KARAYOLU İLE SAKARYA’YA GİDECEK

Ç.RİZESPOR 14 KASIM PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 20.00’DE SAKARYASPOR İLE DEPLASMANDA OYNAYACAĞI MAÇIN RİZE’DEKİ SON ÇALIŞMASINI YAPTI. Ç.RİZESPOR YARIN SABAH HAVAYOLU İLE İSTANBUL’A ORADAN DA KARAYOLU İLE SAKARYA’YA GİDECEK

Çaykur Rizespor’umuz Sakarya maçı hazırlıklarının Rize’deki bölümünü tamamladı.

Spor Toto 1. Lig’in 13. Haftasında14 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Sakaryaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın Rize’deki son çalışmasını yapan yeşil-mavililerimiz yarın sabah havayolu ile İstanbul’a oradan da karayolu ile Sakarya’ya gidecek.

rizespor-idman-12.jpg

Ç.Rizepsor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz yönetiminde Mehmet Cengiz tesislerinde saat 12.00’de yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Kısa koşu ile başlayan idman, ısınma, koordinasyon, beşe iki oyun ve ardından yapılan maçın taktik çalışma ile son duldu.

Sakatlıkları devam eden Efe Tecimer ve Kerem Kalafat, antrenmanda yer almazken Ronaldo Mendes, takımdan ayrı sağlık ekibi kontrolünde düz koşu yaptı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.