Ç.Rizespor 1 Şanlıurfaspor 1

Ç.Rizespor 1 Şanlıurfaspor 1

Ç.Rizespor 3 puana hasret kaldı

PTT 1. Ligin 14. haftasında günün son karşılaşmasında Ç.Rizespor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma her iki yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Ç.Rizespor'u 11. dakikada 1-0 öne geçiren golü kaydeden Uche Kalu golden sonra sakatlanarak oyunu terketti. İlyas çakmak Uche Kalu'nun yerine 19. dakikada oyuna girdi.

PTT 1. Ligdeki temsilcimiz Ç.Rizespor, 5. haftada evinde kazandığı Samsunspor karşılaşmasından sonra üst üste evindeki 4., genel toplamda ise 5. karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Yeşil Mavililer, Şanlıurfaspor karşısında 11. dakikada Uche Kalu'nun jeneriklik golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen Şanlıurfaspor'un 47. dakikada Abdülhamit ile bulduğu gole engel olamayınca galibiyeti koruyamadı ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

Son 5 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla zirveden iyice uzaklaşan Ç.Rizespor, Şanlıurfaspor beraberliği ile 23 puanla 4. sırada yer alırken Şanlıurfaspor ise PTT 1. Ligdeki deplasmanda yenilmeme özelliğini devam ettirdi ve 17 puanla 10. sırada haftayı tamamladı.

Mücadelenin gol perdesini Uche Kalu açtı. 11. dakikada serbest vuruş kazanan Karadeniz temsilcisi, Uche Kalu'nun uzak kullandığı serbest vuruşla öne geçti. Nijeryalı futbolcu, gol sevincini yaşarken formasının altından mesaj içeren t-shirt gösterince sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Rizespor'un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya yenik başlayan Şanlıurfaspor ise, ikinci 45 dakikalık bölümün hemen başında beraberik golünü buldu. 47. dakikada Abdulhamit Yıldız'ın kafa vuruşuyla eşitliği yakalayan konuk ekip, ikinci yarının son dakikada Tisdell ile girdiği pozisyonda da yararlanamadı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.