C.Ahmet:` Takım İyi Yolda`

C.Ahmet:` Takım İyi Yolda`

Ç.Rizespor’un başarılı futbolcularından Cenk Ahmet Alkılıç , takımda havanın güzel olduğunu belirterek, içeride alınan Antalyaspor yenilgisini yol kazası olarak değerlendirdi.

Sözlerine yaklaşan kurban bayramı öncesi tüm İslam aleminin, Türkiye’nin, Rize’nin Ç.Rizespor taraftarının bayramını tebrik ederek başlayan başarılı kanat oyuncusu , içerde oynadıkları maçlarda daha iştahlı bir oyun ortaya koyduklarını, süper ligde deplasman maçlarının her zaman zor geçtiğini belirterek şöyle devam etti.

“ İlk 7 hafta itibariyle iyi bir Rizespor izlettiğimizi düşünüyorum. Son maçta aldığımız yenilgi bizi üzdü. Bu tip maçlar 10 maçta bir olur. İş kazası diyelim, takım iyi yolda, bazen olmayınca, olmuyor, Antalyaspor maçında da takım olarak çok istedik, olmadı. Bu maçın telafisini haftaya Beşiktaş karşılaşmasında yapacağımızı düşünüyorum, benim ilk 11’de oynayıp, oynayamayacağıma hoca karar verir, bu hocamızın tercihi, oynasam da, oynamasam da burada önemli olan benim aldığım sürede katkı vermem, elimden gelenin en üst düzeyde sahada yansıtmam, bunu da geride kalan maçlarda aldığım süre zarfında gösterdiğimi düşünüyorum” açıklamasında bulundu.


Hazırlıklar Devam Ediyor

Yeşil-mavili takım bu sabah teknik patron Rıza Çalımbay nezaretinde yaklaşık 1,5 saat çalıştı. Sakatlıkları devam eden Sezer Özmen ve David Depetris takımla ayrı düz koşu yaparken, Atmaca yarın Rize Yeni Şehir stadında PTT 1.Lig takımlarından Orduspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Karşılaşmanın başlama saati 16:00 olarak belirlenirken, müsabakayı taraftarlar ücret ödemeden izleyebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.