Buruk Bir Sevinç Yaşıyor

Buruk Bir Sevinç Yaşıyor

18 golle gol kralı olan Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Kamerunlu Severin Bikoko, Çaykur Rizespor şampiyon olamayınca takım gbi o da sevincini ertelemiş oldu.

Çaykur Rizespor´un sezon başında Kayseri Erciyesspor´dan transfer ettiği Bikoko, Bank Asya 1´inci Ligi´nde gol kralı oldu. Rakip filelere 18 gol atan Bikoko´yu 14 golle takım arkadaşı Ousman Jallow takip etti.

Çaykur Rizespor´un son maçta sahasında Akhisar Belediyespor´a mağlup olması ve Süper Lig´e doğrudan yükselme şansını kaybetmesi nedeniyle Bikoko, gol krallığı için buruk bir sevinç yaşıyor. Bikoko, gol kralı olduğu için mutlu olduğunu ancak Süper Lig´e doğrudan çıkma şansını kaybettikleri için üzgün olduğunu belirterek, "Ancak her şey bitmiş değil. Play Off grubundan Süper Lig´e yükselme şansımız var. Bu şansımızı iyi kullanacağız" dedi.

ÇAYKUR RİZESPOR KAFİLESİ MERSİN´E GİTTİ

Bu arada Bank Asya 1´nci Lig Play Off mücadelesinde Adanaspor ile 18 Mayıs Cuma günü deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, maçın hazırlıkları için Mersin´e gitti.

Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Oğuz Aydın, zorlu maçların kendilerini beklediğini belirterek, "İlk iki takım içerisinden Süper Lig´e yükselme şansımızı kaybettik. Ancak Play Off şansımız sürüyor. Rakibimiz Adanaspor ve ilk maçımız deplasmanda oynayacağız. Buradan elde edeceğimiz avantajlı skorla ikinci maça çıkmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.