'Bu seneki en önemli maçımıza çıkıyoruz'

'Bu seneki en önemli maçımıza çıkıyoruz'

Süper Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, Rize'deki hazırlıklarını tamamladı.

 Süper Toto Süper Lig'de 9 Mart Pazar deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, Rize'deki hazırlıklarını tamamladı.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetimindeki çalışmaya, hastalığı nedeniyle Sercan Kaya katılmazken, Engin Baytar takımdan ayrı çalıştı. Yeşil-mavili ekip koşunun ardından üç gruba ayrılarak çalıştı.

Bu arada, takımı ziyaret eden anasınıfı öğrencileri idman öncesi futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Tütüneker idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Bu seneki en önemli maçımıza çıkıyoruz. Medical Park Antalyaspor için de aynı olduğunu zannediyorum. Çok ciddi bir maç olacağı için konsantrasyonu çok iyi sağlamak lazım. Galatasaray maçında gösterdiğimiz mücadelenin üzerine bir şeyler daha koyabilirsek ve istediğimizi oyuna biraz daha yansıtabilirsek takımın daha iyi olacağını düşünüyorum. Dönem olarak bakıldığında da bu maça hazır olmamız lazım" dedi.

Medical Park Antalyaspor'un ofansif oyuncularına karşı önlem alacaklarını belirten Tütüneker, "Medical Park Antalyaspor defansif bir futbol oynamıyor, ofansif oyuncuları var. Önce onlara bir önlem alıp sonrasında kendi işimize bakacağız. Sadece ofansif oyunu düşünmeyip oyunu iki yönde de oynamak istiyoruz. Ofansif ve defansif olarak çalışmalarımızı yaptık. İstediğimiz oyunu oynarsak bütün takımlara karşı artımız olacaktır" şeklinde konuştu.

-Öncelikli hedef ligde kalmak

Hedeflerinin öncelikle ligde kalmak olduğunu kaydeden orta saha oyuncusu Liman Abdi ise şunları kaydetti:

"Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının bizim için ne kadar önemli olduğu biliyoruz. Hedefimiz ligde kalmak ve bunun mücadelesini veriyoruz. Maçtan üç puan almak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Biraz daha mücadele gücümüzü artırabilirsek her şey daha iyi olacak."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.