Biletler tükeniyor

Biletler tükeniyor

Pazar günü oynanacak olan Ankaragücü maçı öncsinde biletlerin tükenmek üzere olduğu belirtildi.

Türkiye PTT 1 Liginde mücadele eden ve son 3 haftaya girilirken sıralamada ikinci sırada yer alan Yeşil Mavili ekibimiz en yakın takipçisi ile arasında ki 6 puan farkı korurken, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını bugün yapacağı tek idman ile tamamlayarak yarın saat 14 de oynanacak olan şampiyonluk maçı öncesi kampa çekilecek.

         SERCAN DIŞINDA EKSİK YOK

-Pazar günü oynanacak olan Ankaragücü maçı öncesinde takımda Sercan in sarı kart cezalısı olduğu bu oyuncu dışında cezalı oyuncu bulunmadığı Depetris in durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Zorlu hafta maçlarının oynanacağı Pazar gününde ki maçlarda zirvede yer alan Erciyes kendi sahasında ilk 6 şansı arayan Karşıyaka yi ağırlarken ligde 3 sırada yer alan Manisaspor ise diğer play of şansını sürdürmek isteyen Konya deplasmanına gidiyor.

          BİLETLER SATILDI

-15.500 Kişilik Yeni Şehir stadında oynanacak olan Rizespor- Ankaragücü maçı öncesinde maraton dışında tüm biletlerin satışının yapıldığı, Maraton da az bir yer olduğu ve maraton biletlerinin 10 TL den, kale arkası ve maraton karşısı tribün biletlerinin 1 TL den satıldığı bildirildi. Şampiyonluğu belirlenebileceği bu karşılaşmaya Rizespor taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği stadın açılışından günümüze ikinci kez stadın dolabileceği belirtildi.

       TAHRİKLERE KAPILMAYIN

-Ankaragücü seyircisine kapalı olan Rizespor- Ankaragücü maçı öncesinde Ankaragücü taraftarlarının Rizespor taraftarlarının olduğu tribünlerden bilet aldığı duyumunun alınması üzerine Rizespor kulübünden yapılan açıklamada taraftarlar arasında sızacak olan Ankaragücü taraftarlarının tahriklerine kapılmaması gerektiği, sahada çıkabilecek olaylar karşısında kulübün ve takımın ceza alabileceği konusunda uyarılar yapıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.