Beşiktaş Diego Ribas transferini bitirdi

Beşiktaş Diego Ribas transferini bitirdi

Beşiktaş'ın uzun süredir uğraştığı Diego Ribas transferinde sona yaklaştığı öğrenildi.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş, Vodafone Arena’nın yıldızı olacak ismi buldu: Diego Ribas... Bonservisi Alman ekibi Wolfsburg’da bulunan, La Liga lideri Atletico Madrid’de kiralık forma giyen dünyaca ünlü Sambacı hafta sonuna dek siyah-beyazlılarla sözleşme imzalayacak.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın gözdesi olan ve sarı-lacivertlilerin yıllardır transfer etmek istediği Diego ile aylardır süren görüşmelerde sona gelindi. Beşiktaş, Wolfsburg’la kontratı sona erecek olan Diego için bonservis ücreti ödemeyecek. 29 yaşındaki yıldızla 3 senelik kontrat imzalanacak.
UFAK DETAYLAR KALDI

Brezilyalı futbolcu ilk olarak siyah-beyazlılardan yıllık 4 milyon Euro talep etmiş, bunun yanı sıra peşin olarak 3 milyon Euro da imza parası talep etmişti. Ancak sonrasında siyah-beyazlıların 3 milyon Euro’luk imza parasını her sezon başında 1’er milyon Euro olarak ödeme teklifini kabul etti.

Yani Beşiktaş’tan yıllık 5 milyon Euro’dan toplamda 15 milyon Euro alacak olan Diego resmi sözleşmeyi hafta sonuna kadar imzalayacak ve gelecek sezondan itibaren siyah-beyazlı formayı terletecek.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.