Bank Asya'da sonuçlar ve puan durumu

Bank Asya'da sonuçlar ve puan durumu

Bank Asya 1. Ligde 17. hafta karşılaşmaları bir maç dışında tamamlandı. Ligde oluşan tablo şu şekilde:

Çaykur Rizespor'un galibiyete hasret kaldığı Bank Asya 1. Ligde 17. hafta karşılaşmaları yarın (Pazartesi günü) oynanacak Adanaspor-Denizlispor karşılaşmasının dışında tamamlandı. Bugünün son karşılaşmasında Bucaspor'u 3-1 mağlup eden Kasımpaşaspor ligde 3. sıraya yükselirken üst üste kaybettiği puanlarla zirve yarışında ağır yara alan Çaykur Rizespor 4. sıraya geriledi.

17. haftaya ikinci sırada giren Çaykur Rizespor, hafta içinde oynadığı zorlu Gaziantepspor mücadelesinin faturasını Manisa'da yokları oynayarak ödedi. Kupada Gaziantepspor'u eleyen Yeşil Mavililerin bu hafta ligdeki rakibi son iki yıldır Gaziantep'te oynadığı iki maçı da 3-0 kaybettiği Gaziantep'in bir diğer temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olacak.

İLK YARIDAKİ 3 MAÇTA 4 PUAN TOPLAMIŞTIK

23 Ocak Pazartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 18. hafta maçına çıkacak Çaykur Rizespor, 19. haftada 29 Ocak Pazar günü Rize'de Adanaspor'u konuk edecek. Temsilcimiz 20. haftada ise Bank Asya'nın bir diğer güçlü ekibi Göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil Mavililer ligin ilk yarısındaki periyotta bu 3 karşılaşmada evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra Adanaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etmiş Göztepe'ye ise Rize'de 3-2 mağlup olmaktan kurtulamamış ve 3 karşılaşmada 4 puan toplayabilmişti.

Atmaca Zirveden Kopuyor!

Son 5 haftalık periyotta alınabilecek 15 puandan, elde ettiği 4 beraberlikle yalnızca 4 puan çıkarabilen Yeşil Mavililer 5 hafta önce 26 puanla yer aldığı liderlik koltuğundan 4. sıraya düştü. Bank Asya 1. Ligin yeni temsilcisi Elazığspor 33 puanla zirvede yer alırken onu 32 puanlı Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, 31 puanlı Kasımpaşaspor takip ediyor. 30 puanla 4. sırada yer alan Yeşil Mavilileri ise 27'şer puana sahip Kayseri Erciyesspor, Konyaspor ve Boluspor izliyor.

17. haftada 1. Ligde alınan toplu sonuçlar ile oluşan puan durumu ile 18., 19. ve 20. haftanın programı şöyle:

TOPLU SONUÇLAR

Giresunspor-Sakaryaspor : 1-3

Göztepe-Kartalspor : 0-2

Akhisar Belediyespor-Çaykur Rizespor : 3-0

Kayseri Erciyesspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor : 1-2

Elazığspor-Konyaspor : 1-0

Boluspor-İstanbul Güngörenspor : 0-0

Gaziantep B. B.-Karşıyaka : 0-0

Kasımpaşa-Bucaspor :3-1

16 OCAK 2012 PAZARTESİ

20.00 Adanaspor-Denizlispor TRT 3 SPOR

17. HAFTA PUAN DURUMU


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.