Bank Asya'da Hüsran Haftası

Bank Asya'da Hüsran Haftası

Bank Asya 1. Ligde mücadele eden 4 Karadeniz takımı mazideki başarılarını aratırcasına Bank Asya 1. Ligde mücadelesine devam ederken 21. hafta hüsran haftası oldu.

Bank Asya 1. Ligde 21. hafta karşılaşmaları bu akşam oynanan Sakaryaspor - Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşılaşmasıyla sona erdi. Karşılaşmayı deplasman ekibi Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Şeyhmus'un iki ve Sertan'ın golleriyle 3-1 kazanırken evsahibi Sakaryaspor'un tek golünü uzatma dakikalarında İlkay kaydetti. Akhisar Belediye deplasmanda kazandığı 3 puan ile zirveye bir adım daha yaklaşırken ligde mücadele eden 4 Karadeniz takımı ise bu hafta evlerinde oynamalarına rağmen 3 mağlubiyet 1 beraberlik elde etti.

21. HAFTADA EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI KARADENİZDEKİ 4 MAÇTA 3 MAĞLUBİYET 1 BERABERLİK ÇIKTI

Sakaryaspor'un küme düşme potasından uzaklaşmak rakip Akhisar Belediyespor'un ise ilk iki iddiasını sürdürmek istediği karşılaşmadan deplasman ekibi 7 ve 69. dakikalarda Şeyhmusla 72. dakikada ise Sertan ile bulduğu gollerle 3 farklı öne geçerken karşılaşmanın sonucunu ev sahibi ekipten 90+3'te İlkay'ın kaydettiği gol belirledi. Karadeniz takımlarının kötü bir hafta geçirdiği 21. haftada Sakaryaspor da modaya uyarak! evinde mağlubiyet acısını yaşadı ve bir üst sıradaki Denizlispor ile puanını eşitleme şansını kaybetti.

2 Karadeniz takımı can çekişiyor diğer ikisi play - off ve Süper Lig yarışı veriyor...

Çaykur Rizespor, Giresunspor, Boluspor ve Sakaryaspor ile temsil edildiğimiz Bank Asya 1. Ligde 4 takımımızdan ikisi Çaykur Rizespor ve Boluspor play off yarışı içerisinde iken Sakaryaspor ve Giresunspor ligde kalabilme mücadelesi veriyor. Ne yazık ki 21. hafta karşılaşmaları 4 takımımız için adeta kabus oldu.

21. HAFTA HÜSRAN HAFTASI

Zira Süper Lig mücadelesi içerisinde olan Çaykur Rizespor 8 maçlık galibiyet hasretine son verebileceği karşılaşmada galibiyet hasretini 10. maça taşırken Elazığspor karşısında önce 2-0 ardından 3-1 öne geçmesine rağmen Bikoko'nun 35. dakikada gördüğü kırmızı kartla 10 kişi oynadığı mücadeleyi son 25 dakikada yediği 4 golle 5-3 kaybederken aynı zamanda bu karşılaşmada cezası dolayısıyla karşılaşmayı tribünden takip eden Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile çıktığı son karşılaşma oldu. Kalpar maç sonu istifasını verirken bugün toplanan Yeşil Mavili Yönetim istifayı kabul etti.

Çaykur Rizespor ile beraber Süper Lig yolunda mücadelesini sürdüren Boluspor ise haftanın açılış karşılaşmasında evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Liderle aradaki puan farkını 5'e düşürüp tekrar 3. sırada yer alma şansını kaybeden Kırmızı Beyazlılar 75. dakikada Cihan Can'ın kaydettiği gole engel olamayınca 34 puanda kalırken ligde 5. sıraya geriledi.

Ligde Süper Lig mücadelesi veren iki ekibin kendi evlerinde yenilmesinin yanında alt sıralardan kurtulup kümede kalma mücadelesi içerisindeki Giresunspor ve Sakaryaspor da evinde puan kaybederek rakiplerinin puan kaybettiği haftayı değerlendiremedi. Giresunspor, play off mücadelesi veren Adanaspor ile golsüz berabere kalarak 16 puanla 17. sırada yer aldı. Sakaryaspor ise haftanın kapanış karşılaşmasında Akhisar Belediyespor'a farklı mağlup olarak haftayı 17 puanla 16. sırada tamamladı.

SAKARYASPOR: 1 - AKHİSAR BELEDİYESPOR: 3

21. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Boluspor-Gaziantep B.B: 0-1

Karşıyaka-Kasımpaşa:0-1

İ.Güngörenspor-Göztepe: 1-1

Çaykur Rizespor-Elazığspor: 3-5

Giresunspor-Adanaspor: 0-0

Kartalspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 1-1

Konyaspor-Bucaspor: 1-0

Denizlispor-K. Erciyesspor: 1-1

Sakaryaspor-Akhisar Belediyespor: 1-3

21. HAFTA PUN DURUMU




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.