Bank Asya sponsorluktan çekildi!

Bank Asya sponsorluktan çekildi!

Türkiye 1. Lig'ine isim sponsoru olan Bank Asya Türkiye Futbol Federasyonu ile olan sözleşmesini fesh ettiğini açıkladı.

BANK ASYA, fesih gerekçesi olarak yayıncı kuruluşun (TRT) yükümlülüklerini sözleşmede belirtilen şekilde gerçekleştirmemesini gösterdi.
02.04.2012 19:04:01 Kamuoyu Aydınlatma Platformunun internet sitesininde yapılan açıklamada şöyle denildi. "Bankamıza Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig ismini kullanma hakkı veren sponsorluk sözleşmesi, yayıncı kuruluşun yükümlülüklerini sözleşmede belirtilen şekilde yerine getirmemesi nedeniyle Bankamızca fesih edilmiştir."
bilindiği gibi BANK ASYA'nın 1.Lig sponsorluk sözleşmesi 2010-2011 sezonundan başlamak üzere 4+1 yıl süre ile uzatılmıştı. BANK ASYA'nın sözleşmesinin diğer tarafı TFF değil. Banka, sponsorluk sözleşmesi yayın haklarını elinde bulunduran TRT ile imzalanmıştı. BANK ASYA'nın feshettiği sözleşmenin diğer tarafı TRT'den henüz bir açıklama yapılmadı.
1. Lig yayın hakkı TRT'nin elinde ve maçları yayınlamaya devam edeceği geri dönüş olmaz ise  lig bitimine kadar 'Bank Asya' isminin artık kullanılmayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.