Aydınlar'dan Koç'a rest

Aydınlar'dan Koç'a rest

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Özdemir ve Koç’un tepkisine çok sert yanıt verdi.

Aydınlar, Haberturk’e şu açıklamalarda bulundu:

* Fenerbahçe’nin bu tepkisi ilginç... Diyorlar ki “Biz suçsusuz”... PFDK, soruşturması sonucunda derse ki “Evet suçsuzlar” zaten hiç eksi puan almayacaklar. Dolayısıyla bu itirazın hiçbir manası yok.

* Basına sızan Etik Kurulu raporu değişecek. Etik Kurulu toplandı, raporunu bitirmek üzere. Savunmaları almaya başladık. Etik Kurulu raporu ve PFDK soruşturması sonucunda suçlu varsa bugün belirlediğimiz yol haritası ışığında cezaları verilecek.
‘TEŞVİĞE TEŞEBBÜS EDENE DAHİ -12 PUAN’

* 8 takımı ısrarla söylüyorum. Çünkü soruşturmada tam 8 takımın adı geçiyor. Sadece belli takımlar değil teşviğe teşebbüs eden dahi varsa eksi 12 puan ceza alacak ve seneye Avrupa’ya gidemeyecek. Teşviğe teşebbüsün kanıtlanıp kanıtlanmayacağı ise PFDK’nın işi.

* F.Bahçe kendi kendine küme düşürebilir mi? onların bileceği iş. Ama bunu talimatlarda bir cezai müeyyidesi varsa uygulanır.

* Toplantıda bu yol haritamıza F.Bahçe dışında itiraz eden çıkmadı. Bursaspor da “8 takım diyorsunuz şampiyon biz olmalıyız” diye itirazı var. Yol haritamıza Galatasaray ve Beşiktaş da onay verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.