Avrupa Kupası maç programı

Avrupa Kupası maç programı

Hentbolda bu haftasonu Avrupa Kupaları heyecanı yaşanacak.

 Erkekler Şampiyonlar Liginde ülkemizi temsil eden Beşiktaş Mogaz, A grubu 12.maçında deplasmanda grup lideri Paris Saint Germain ile karşılaşacak. Paris'teki George Carpentier spor salonunda oynanacak mücadele 20 Şubat cumartesi günü TSİ 18:00'de başlayacak. Maçı Rus hakem çifti Alexey Kiyashko, Dmitriy Kiselev yönetecek.

ERKEKLER CHALLENGE KUPASI 4.TUR

Erkekler Challenge Kupasında mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ise 4. tur rövanş maçında Rusya'nın St. Petersburg takımını konuk edecek. 

21 Şubat pazar günü oynanacak karşılaşma saat 17:00'de başlayacak. THF spor salonundaki mücadeleyi Bulgar hakem çifti Georgi Doychinov, Yulian Goretsov yönetecek. Karşılaşma Çay TV'den canlı olarak yayınlanacak. Temsilcimiz deplasmanda rakibine 30-26 mağlup olmuştu. Başkent ekibinin çeyrek finale yükselebilmesi için rakibini en az 5 farklı bir skorla mağlup etmesi gerekiyor. 4 farklı bir galibiyette ise rakibine en fazla 25 gol şansı vermesi gerekiyor.

BAYANLAR CHALLENGE KUPASI ÇEYREK FİNAL
Bayanlar Challenge Kupasında Kastamonu Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ülkemizi temsil ediyor.

Kastamonu Belediyespor çeyrek finalde Hollanda'nın Virto/Quintus takımıyla karşılaşacak. Turun iki maçı da iki takımın anlaşması nedeniyle Kastamonu Atatürk spor salonunda oynanacak. İlk maç 20 Şubat cumartesi günü rövanşı ise 21 Şubat pazar günü oynanacak. Bulgar hakem çifti Svetoslav Jovchev ve Zvezdelin Jonchev'in yönteceği karşılaşmalar saat 17:00'de başlayacak. Turun ilk maçı Çay TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Challenge Kupasındaki bir diğer temsilcimiz İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ise çeyrek final ilk maçında Polonya takımı EKS Start Elblag'a konuk olacak.

Karşılaşma 20 Şubat Cumartesi günü TSİ 19:00'da başlayacak. Elblag kentindeki Centrum Sportowo-Biznesowe Elblag'da oynanacak mücadeleyi Azeri hakem çifti Emil Aghakishi, Ernest Aghakishi yönetecek. 

Bu maçın rövanşı 27 Şubat cumartesi günü saat 17:00'de İzmir Celal Atik spor salonunda oynanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.