Atmacada İzin Bitti

Atmacada İzin Bitti

Yeşil-mavili takım 7 eksikle Beşiktaş maçının hazırlıklarına start verdi.

Lige verilen milli arada dinlenme fırsatı bulan yeşil- mavililer 3 günlük iznin ardından bugün tesislerde toplanacak ve Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayacak.

7 Eksik Var

Ç.Rizespor’da Milli takımlar kampına giden Godfrye, Ousman Vıeara, Oğuzhan Berber, Koray Altınay ve sakatlıkları bulunan Sezer Özmen, Eren Albayrak ve David Depetris çalışmalara katılamayacak.

3 Gün Dinlendiler

Atmacada izin bitti, gözler lig maçına çevrildi. Antalyaspor mağlubiyeti ardından teknik direktör Rıza Çalımbay’ın 3 gün izin verdiği Rizesporlu futbolcular bugün tesislerde toplanıyor. Lige verilen milli maç arası nedeniyle 3 gün dinlenme fırsatı bulan yeşil-mavili takım bugün saat 18:00’de Mehmet Cengiz tesislerinde toplanarak Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayacak.

Eksikler Giderilecek, Orduspor ile karşılaşacaklar

Lige verilen Milli arayı fırsat bilen teknik direktör Rıza Çalımbay, bu arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacak. Özellikle son oynanan ve 2-1 kaybedilen Antalyaspor maçında göze batan eksikleri gidermeye çalışacak olan Rıza Çalımbay, bu araya birde özel maç sıkıştırdı. Ç.Rizespor, Pazar günü saat 16:00’da Rize Yeni Şehir Stadında PTT 1.Lig temsilcilerinden Orduspor ile bir hazırlık maçı yapacak.  Ligin 8’inci haftasında deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasına kadar atmacayı yoğun bir antrenman temposu bekliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.