Atmaca rakibine karşı üstün

Atmaca rakibine karşı üstün

Bank Asya 1. Lig'in 15. haftasında Giresun Atatürk Stadyumu'nda Giresunspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, rakibiyle 36. randevuya çıkacak.

1981’de başlayan ve 2011 futbol sezonuna kadar devam eden Çaykur Rizespor ile Giresunspor arasında oynanacak 36. karşılaşma ile Karadeniz Derbisi yaşanacak.

Bugüne kadar tarihlerinde 35 kez karşı karşıya gelen takımlardan Çaykur Rizespor 17 karşılaşmada sahadan galip olarak ayrılırken, Giresunspor 9 kez galip geldi. 9 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Çaykur Rizespor’un 48 golüne Giresunspor 40 golle karşılık verdi.

Giresun’da oynanan 18 maçtan, 7'sini Giresunspor kazanırken, 9 maçı Rizespor kazandı. 3 maç ise beraberlikle bitti. Giresunspor 26 gol atarken, Rizespor deplasmanda 24 gol kaydetti.

Rize'de oynanan 16 maçtan, 8'ini Çaykur Rizespor kazanırken, 2 maçı ise Giresunspor kazandı. 6 maçta ise takımlar beraberlikle sahadan ayrıldılar.Çaykur Rizespor kendi evinde 23 gol atarken, ağlarında 16 gol gördü.

Giresunspor ve Çaykur Rizespor Bank Asya 1. Ligde 6. Kez karşı karşıya gelecekler.4 maçı Çaykur Rizespor kazanırken,Giresun 1 maçta galip gelebildi,1 maç ise berabere bitti.
Pazar günü saat 13:30’da Giresun Atatürk stadyumunda başlayacak maçın hakemi  İlker meral olacak meralin yardımcılıklarını Nurettin çiçek ve fahri Aksoy yapacak  maçın 4.hakemi ise Serdar Sözlevi olacak.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.