Atmaca evinde puanları paylaştı

Atmaca evinde puanları paylaştı

Süper Lig’in 23. hafta karşılaşmalarında Çaykur Rizespor evinde Kasımpaşa’yı ağırladı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu Gabriel Margarit, Kasımpaşa karşısında golün ardından konsantrasyon problemi yaşadıklarını ve şanssız bir gol yediklerini ifade etti.
Süper Lig'in 23. haftasında Çaykur Rizespor evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldiği maçtan bir puan ile ayrıldı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Gabriel, üç puan için mücadele ettiklerini ancak basit hatalar ile beraberlik aldıklarını belirtti.
Gabriel açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün çok kolay puan kaybettik. Sabit bir anda konsantrasyonumuzu kaybettik. Üç puan için çok mücadele ettik ama kolay ve şanssız bir gol yedik. Sağlık sorunları, sakatlıklar, sarı ve kırmızı kart cezalı toplamda 7 oyuncumuz eksikti. Biraz bir şeyler çıkarmak için zamana ihtiyacımız var. Her maçtan puan yada puanlar toplamak için mücadele edeceğiz."

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, Rizespor'un golünden sonra karakter gösterdiklerini ve dönüş sağlayıp golü bulduklarını ifade etti.
Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştığı maçtan bir puan ile ayrıldı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, rakibin golünden sonra karakter sergilediklerini ve bir puanı kazandıklarını belirtti.
Çapa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"İki takım adına da önemli bir karşılaşma oldu. Aynı puana sahibiz. Galip gelen takım avantaj sağlayacaktı. Rizespor'un oyun tarzı tamamen değişti. Önceki süreçte oyunu oynamaya çalışan, özellikle yönlendirmeye çalışan anlayış vardı hoca değişikliğinden sonra daha etkili oldular. Bu duruma önlem almamız gerekiyordu. Boldrin ikinci forvet gibi oynuyordu. Bire bir oynatıp durumu çözmüş olduk. İlk devre net pozisyonlarımız oldu. İkinci devre de iki tane net pozisyonumuz oldu. Rakibimizin golünden sonra vermiş olduğumuz reaksyon önemliydi. Bugün dönüş yaptık ve karakter gösterdik. Cumartesi karşılaşmasından sonra boşluğumuz var. Bizim için iyi olacaktır."


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.