Atamaca Zirveden uzaklaşıyor

Atamaca Zirveden uzaklaşıyor

Bank Asya 1. Ligde galibiyet özlemini 7. haftaya taşıyan Çaykur Rizespor, ilk iki sırayla aradaki puan farkının açılmasını engelleyemiyor.

12. haftadaki 4-2'lik Karşıyaka deplasman galibiyetiyle yüzleri güldüren Çaykur Rizespor'a ne olduysa o maçtan sonra oldu ve Yeşil Mavililer ligde galibiyeti unuttu. 6 maçtır galibiyet yüzü göremeyen temsilcimiz bu dönemin ilk 4 haftasında 4 beraberlik elde ettikten sonra son iki haftada ise 3-0'a abone oldu.

RİZE KALESİ DÜŞTÜ! SON 6 HAFTADA 3 GOL ATTIK 9 GOL YEDİK

Bank Asya 1. Ligde son 6 karşılaşmaya kadar ligin en çok gol atan takımı olan temsilcimiz son 6 karşılaşmada ise sadece Giresunspor deplasmanında 1, Rize'deki Boluspor mücadesinde ise 2 gol atma başarısı gösterdi. 6 karşılaşmada kaydettiği 3 gole karşılık kalesinde 9 gol gören Yeşil Mavililer böylece ligde ilk 10 takım arasında en çok golü kalesinde gören ekip oldu.

Birkaç hafta öncesine kadar puan farkıyla zirvede bulunan ve Süper Ligin en iddialı takımlarından olan Çaykur Rizespor, oynanan son 6 karşılaşmadaki performansı ve kaybettiği puanların ardından ligde 5. sıraya geriledi. 30 puanda kalan temsilcimiz Lider Elazığspor'un 6 puan gerisinde kalırken ikinci sıradaki Kasımpaşaspor ile puan farkı ise 4'e yükseldi.

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın kötüşe dur demesi için takımda radikal kararlar alması ve bazı oyuncuları dinlendirmesi bekleniyor.

İŞTE 18. HAFTANIN PUAN TABLOSU VE RİZESPOR'UN SIRALAMADAKİ YERİ




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.