Arena'da zemine çare bulunamadı

Arena'da zemine çare bulunamadı

Galatasaray, Türk Telekom Arena'nın zeminine çare bulamıyor.

Galatasaray'ın Cluj ile oynadığı maçta ortaya çıkan Türk Telekom Arena zeminin drenaj problemine kısa vadede çözüm bulabilmesi zor gözüküyor.

2 AY ÇALIŞMAYA İHTİYAÇ VAR

Galatasaray'ın maçlarının yanı sıra geçen yıldan bu yana bazı organizasyonlara da ev sahipliği yapan Türk Telekom Arena'nın zemininin altında bulunan drenaj sistemi ağır hasar gördü. Sarı-kırmızılı yönetim, drenaj sistemini yenilemek için geniş kapsamlı bir çalışma yaptı. Çıkan sonuca göre drenaj sisteminin komple değişmesi gerekiyor. Ancak Galatasaray yönetimi, sistemi yenilemek için çok kritik bir kararla karşı karşıya kaldı. Zira drenaj sisteminin yenilenmesine karar verilmesi halinde 1 buçuk ila 2 aylık çalışmaya ihtiyaç duyuluyor.

Mevcut drenaj sisteminin sökülmesi için zeminin 1 buçuk metre kadar altına inilmesi gerekiyor. Bu çalışma yaklaşık 45 gün sürüyor. Drenaj sisteminin değişmesinin ardından zeminin futbol oynanacak hale gelmesi 3 ila 4 haftayı buluyor. Tüm bu süreç sarı- kırmızılılar'ı 2 ay süresinde zemini kullanamaması anlamına geliyor.

Bu süreç sarı-kırmzılıları sezon sonunu beklemeye mecbur bırakabilir. Yönetim, drenaj sistemini yenilemek için kısa vadeli bir çözüm bulamaması halinde rutin çalışmalarla sezonu tamamlayacak.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.