Ardeşen GSK’dan Kaymakam Yılmaz’a Ziyaret!

Ardeşen GSK’dan Kaymakam Yılmaz’a Ziyaret!

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz’ı Ziyaret Etti.

Yeni Sezonun ilk maçına hafta sonu (Pazar) Antalya’da çıkacak olan Ardeşen GSK, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz’ı ziyaret ederek yeni sezon öncesi başarı sözü verdi.


Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete, Rize İl Genel Meclis Üyesi Zekeriya Bozkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Osman Önçırak, Ardeşen GSK Yönetim Kurulu üyeleri Dursun Yaşaroğlu ile Şaban Ali Biberoğlu, Teknik direktör Hikmet Vurgun, Antrenör Ali İhsan Tekin ile A Takım sporcularının tamamı katıldı.


Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yılmaz, eski görev yerinde dahi olsa Ardeşen GSK ekibini zaman zaman takip ettiğini ifade ederek, “Takımın tamamının beni ziyaret etmesinden dolayı ayrı bir mutlu oldum. Bu vesile ile herkese çok teşekkür ediyorum. Umuyorum bu sezon hep bir arada başarıya koşarız” ifadelerini kullanarak, bölge halkının takımlarına her zamanki gibi destek çıkmaya devam etmesini istedi.


Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu ise Kaymakam Yılmaz’a kulübün kuruluş amacı ve hedefleri ile ilgili bilgiler vererek, takımın son durumunu anlattı.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.