Aklım, Fikrim 40 Puanda..

Aklım, Fikrim 40 Puanda..

Ç.Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker , takımda yaşanan sakatlıkların arkasına sığınmayacaklarını belirterek ;” Bizim işimiz bahane üretmek değildir, kim varsa onunla gideceğiz” dedi.

Eskişehirspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren yeşil-mavili takımda idman öncesi teknik direktör Uğur Tütüneker, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Sakatlarda Son Durum Ne? En Erken Hangisi Dönecek?

Özellikle devre arası transfer edilen Engin, Lualua, Ahmet Görkem, Ali Abdi gibi banko oyuncuların sakat olması, Eren Albayrak’ın henüz tam olarak düzelmemesi konusunda deneyimli teknik adam Tütüneker;” Bunlar çok önemli oyuncular, fakat yapacak bir şey yok. Mevcut kadromda yer alan oyuncularla yolumuza devam edeceğiz. Bizim işimiz bahane üretmek değil, kim varsa onlarla gideceğiz ve en iyisini yapmak zorundayız. Bu hafta Kıvanç’ta kart cezalısı ve aramızda olmayacak” dedi.

Sakat oyuncuları korumakta zorunda olduklarını, geri dönüşlerin tam yüzde yüz olmayacağını belirten Tütüneker;” Kolay değil, 2-3 hafta idmana çıkmayan, tedavi olan bir oyuncudan, hemen ilk çıktığı maçta tam randıman olmak futbolda zordur. Şuan sakat oyuncularımdan en erken aramıza katılacak olan futbolcu Ahmet Görkem gözüküyor. Diğer oyuncuların durumu biraz daha sürecek gibi” cümlesini kullandı.

Mücadele Yapmamız Şart..

Görevde bulunduğu 4 maçtan 1 mağlubiyet, 2 beraberlik, birde galibiyet aldığını bu maçlardan G.Saray maçında Deniz’le buldukları net pozisyonu gole çevirmeleri halinde galibiyet alabilirdik açıklaması yapan Tütüneker;” Zaman zaman her maçı çok iyi oynayarak kazamamasınız. Bursaspor maçının genelinde biz üstündük, kazanamadık. Benim takım öyle yada böyle bir çıkışta. Bazı maçları mücadele ile almanız gerekiyor. Bu hafta Eskişehirspor maçıda mücadele gücü yüksek bir karşılaşma olacak ve benim takımım buna hazır” şeklinde konuştu.

Aklım, Fikrim 40 Puanda…

Hedeflerinin 40 puan olduğu, kalan 9 maçtan 4 galibiyet 2 beraberlik alarak bu puanı alacaklarını belirten Tütüneker;” Benim aklım fikrim hep 40 puanda. Seri galibiyetlerle bu hedefimize daha rahat ulaşırız. Üzücü olan sakat futbolcu sayımızın fazla olması, bizim geçtiğimiz fikstürden diğer rakiplerimizde geçecek” dedi.

Leo, Tek Başına Kalıyor.. Kadroda Değişikliğe Gidebilirim..

Eskişehirspor’un takım olarak haftalık performans sergilediğini, kırmızı – siyahlı takımın daha çok ani kontra ile kanatlarda etkili olduğunun altını çizen Ç.Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker;” Eskişehirspor iyi takım mı? Evet iyi takım. Bizde gereken gardımız alacağız. Gereken analizleri yaptık. Defansında oynayan benimde Orduspor’da öğrencim olan Akaminko, Leo çarpışmasında benim Kweku ondan iyi. Leo, son haftalarda çok formda. Yalnız Leo’ya kanattan yardım gelmesi şart. O mevkide görev yapan Deniz tam bir kanat oyuncusu değil. Bakalım bu hafta kadroda bazı değişiklikler yapabilirim. Defanstan çıkarken kaptırılan toplar son iki maçımızda kalemize gol görmemize sebep oldu. Bu tip hataları yapmamamız gerekiyor. Godfrye’nin oynadığı maçlarda galip gelemem imiz, tamamen şansızlık. İnşallah bu maçta o şansızlığı kırar bu oyuncum, galibiyette baş mimar oynar diye düşünüyorum”  açıklamasında bulundu.

Yeşil-mavili takımın teknik direktörü Tütüneker, son olarak Eskişehirspor maçının hakemi olan FİFA kokartlı Fırat Aydınus için;” Ben beğeniyorum. Hakemler konusunda fazla bir şey konuşmam. Zaman zaman hakemler hata yapabiliyor” dedi.

Tütüneker’le Karaca Kafa Kafaya verdiler…

Öte yandan bugün yapılan çalışmaya sakatlıkları devam eden Ali Abdi, Eren Albayrak ve Lualua katılmazken, Engin Baytar, Ahmet Görkem ve Hakan Hacıbektaşoğlu takımla ayrı düz koşu yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda teknik direktör Uğur Tütüneker’le yardımcı hocası M.Ali Karaca arasında geçen karşılık fikir alışverişi dikkatten kaçmadı. Yapılan idmanı yönetim kurulu üyesi Ömer Faruk Ofluoğlu`da takip etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.