Adanaspor'da Sakat ve Cezalı Oyuncular

Adanaspor'da Sakat ve Cezalı Oyuncular

PTT 1.Lig'de cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Adanaspor'da hazırlıklar devam ediyor.

PTT 1. Lig'de cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Adanaspor'da hazırlıklar devam ediyor. Takımda cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

Öğleden sonra A2 takımıyla hazırlık maçı oynayan turuncu beyazlılar, karşılaşmayı 9-1 kazandı. Sakatlıkları devam eden Barış Ataş ve Rahman Oğuz Kobya maçta yer almadı. Tedavisi devam eden Barış'ın yarın yapılacak çalışmaya katılacağı, Rahman'ın ağrılarının devam ettiği belirtildi. Sağlık ekibi her iki oyuncuyu maça yetiştirebilmek için seferber oldu.

Zorlu karşılaşma öncesinde sarı kart cezalıları Tuna, Bülent Kocabey, Fevzi Özkan ile birlikte cezası devam eden golcü futbolcu Mbilla cumartesi günü forma giyemeyecek. Merthan ve Kibong da bu karşılaşmaya 3'er sarı kartla çıkacak.

Turuncu - beyazlı takım cuma sabah yapacağı son antrenmanın ardında havayolu ile Trabzon'a oradan da karayolu ile Rize'ye geçecek. Teknik Direktör Levent Eriş, antrenman öncesinde futbolcuları ile yaklaşık 20 dakika süren bir toplantı yaptı. Sahanın ortasında oyuncularıyla değerlendirme yapan deneyimli teknik adam, daha sonra A2 takımıyla yapılan maçı izledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.