%51 Mustafa Denizli

%51 Mustafa Denizli

F.Bahçe'de Aykut Kocaman'ın istifasının ardından yeni sezonda sarı-lacivertli ekibin başına geçmesi beklenen isim, %51 ihtimalle Mustafa Denizli... Bu arada, Rıdvan Dilmen'in de sportif direktör olarak göreve getirileceği iddia edildi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın istifasının ardından F.Bahçe’nin başına hangi teknik adamın geçeceği merak konusu. F.Bahçe Kulübü İkinci Başkanı Abdullah Kiğılı, Kocaman’ın istifa mektubunun kulübe ulaşmasının ardından yeni hoca arayışlarına başlayacaklarını açıkladı.

YÜZDE 51 DENİZLİ!

Sarı-lacivertli camiada sıcak saatler devam ederken, F.Bahçe yönetiminin yaklaşık 15 gündür Rizespor’daki görevinden istifa eden Mustafa Denizli ile görüştüğü öğrenildi. Daha önce de sarı-lacivertli ekibi çalıştırarak, şampiyonluk yaşayan Denizli, yüzde 51 ihtimalle F.Bahçe’de yeniden teknik direktörlük görevine getirilebilir.

F.BAHÇE TARİHİNE GEÇMİŞTİ!

2000 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ardından sarı-lacivertli ekibin başına getirilen Denizli, 2000-2001 sezonunda mutlu sona ulaşarak, F.Bahçe tarihine geçmişti. Sarı-lacivertli ekibi şampiyon yapan ilk Türk teknik adam olan Denizli’nin 2013-2014 sezonunda F.Bahçe’yi çalıştırması bekleniyor.

RIDVAN DİLMEN’E YENİ GÖREV Mİ?

Mustafa Denizli’nin göreve getirileceği konuşulurken bir iddia da Rıdvan Dilmen için geldi. Şeytan lakaplı eski F.Bahçeli futbolcunun, sarı-lacivertli ekipte sportif direktör olarak göreve getirilebileceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.