2.ULUSLARARASI NAİM SÜLEYMANOĞLU HALTER TURNUVASI'NDA Ç.RİZESPOR HALTER TAKIMI SPORCUSU ONUR DEMİRCİ ŞAMPİYON OLDU

2.ULUSLARARASI NAİM SÜLEYMANOĞLU HALTER TURNUVASI'NDA Ç.RİZESPOR HALTER TAKIMI SPORCUSU ONUR DEMİRCİ ŞAMPİYON OLDU

Çaykur Rizespor Halter Takımı sporcusu Onur Demirci şampiyon oldu !2. Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası'nda Çaykur Rizespor Halter Takımı sporcusu Onur Demirci şampiyon oldu. Sporcumuz turnuvadan 2 Altın 1 Gümüş madalya ile döndü.

Çaykur Rizespor Halter Takımı sporcusu Onur Demirci şampiyon oldu !

2. Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası'nda Çaykur Rizespor Halter Takımı sporcusu Onur Demirci şampiyon oldu. Demirci turnuvadan 2 Altın 1 Gümüş madalya ile döndü.

Türkiye Halter Federasyonu ile Pursaklar Belediyesinin birlikte organize ettiği ve 16 ülkeden 72 sporcunun katıldığı organizasyon, üçüncü gün müsabakalarıyla tamamlandı.

Turnuvanın son gününde Erkekler +109 kiloda Onur Demirci koparmada 166 kilo ile altın, silkmede 197 kilo ile gümüş, toplamda da 363 kiloluk derecesiyle altın madalya kazandı.

Sporculara madalyalarını Uluslararası Halter Federasyonu Başkanı Mohammed Hasan Jalood Alshammari, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü takdim etti.

Erkekler +109 kiloda 2 altın ve bir gümüş kazanan Onur Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir yıl geçirdiklerini belirterek, "Bu seneki üçüncü madalyam. Allah'ın izniyle daha yerlere gelmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizi destekleyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ederiz. Bizi çok mutlu ettiler, hepsinden Allah razı olsun. Her yarışma ile kendimizi daha da geliştirerek ileriye gidiyoruz. Elimizden geleni yaparak her yarışmaya şampiyon olmak için çıkıyoruz. 2024 Paris Olimpiyatları'na kadar Allah nasip ederse güzel başarılar elde edeceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.