Yeni kar alarmı!

Kar yağışı yurdu etkisi altına almaya devam ediyor. Hava durumu raporlarına göre kar yağışı bugün birçok bölgede duruyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Konya, Trabzon ve Rize'de hava durumu nasıl?

4 gündür yurdu etkisi altına alan kar yağışı bugün batı bölgelerde etkisini kaybediyor. Yeni hava durumu raporlarına göre sıcaklıklar haftasonuna kadar düşecek. Özellikle doğu bölgeler için meteoroloji yeni kar alarmı verdi. İstanbul'da kar yağışı bugün duracak, haftasonu sıcaklıklar 4 ila 5 derece yükselecek. Haftasonu sıcaklıkların 9 dereceye kadar çıkması bekleniyor. İstanbul'da bugün en yüksek sıcaklık 1 derece olurken en düşük sıcaklık ise eksi 6 derece olması bekleniyor. Hava sıcaklıkları Cuma gününden itibaren il genelinde artış gösterecek. Haftanın en düşük gece sıcaklığı ise Pazar gecesi -7 olacağı belirtiliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yağışların; Bursa, Bilecik, Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Kütahya, Afyonkarahisar, Konya, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Sırnak ve Hakkari çevrelerinde yer yer yoğun kar, Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli yağmur şeklinde olması beklendiği belirtilirken, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

KARAKOYUNLULAR FEDERASYONU FAALİYETLERİ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Nüfus Cüzdanı Değişikliği ve T.C. Kimlik Kartı Başvuru Süreci nasıl olur ?
2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?