Yazıcı: Mücadelede Kararlıyız

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çayeli öğretmen evinde düzenlen iftar yemeğinde, 'Demokratikleşme çabamızı her ne olursa olsun taviz vermeden sürdüreceğiz.'dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı baba ocağı Çayeli’nde hemşerileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çayeli öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar yemeğine, Bakan Yazıcı’ nın yanı sıra, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar, İstanbul Milletvekilleri İsmail Safi, Muhammet Bilal Macit, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı bakan yardımcısı Davut Kavranoğlu, Milli Savunma Bakanlığı Bakan yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Hayati Yazıcı son günlerde gündeme damgasını vuran terör olaylarına ve askeri operasyonlara değindi.

Bakan Yazıcı konuşmasında Hiçbir kimse milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya fırsat bulamayacağını ifade ederek, ‘’Çok kararlı bir şekilde demokratikleşme projemizi sürdüreceğiz. Kesinlikle bu konuna taviz vermeyeceğiz. Çünkü bu ülkede yaşayan insanları etnik ayrım yapmadan, mezhep ayrımı yapmadan bütün insanlarımız hak ve özgürlüklerinin güvence altına alındığı bir hayat sürdürme hakkına sahip.  Bu anlamda çalışmalarımızda kesinlikle geri adım atmayacağız. Terörü yok etme noktasında insanı dilden anlamayan bu kesimlerden mücadele etme noktasında kararlılığımız devam edecektir. Terör örgütü mensupları bu insani yaklaşımlarımızdan anlamayanlar anladıkları dilde karşılık bulacaklardır. ‘‘diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiyi'nin Göz bebeği Tusaş'a terör saldırısı , 4 Şehit 14 yaralı
2025 yılında Hazine’den siyasi partilere yapılacak yardımlar netleşti.
Benzine ve Motorine büyük indirim
İstanbullular hamsiye doydu
Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.