Yazıcı Bayram çadırında

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı Bayram Çadırında vatandaşlarla bayramlaştı.

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, PKK’lı teröristlerin BDP’li milletvekillerinin yolunu kesme olayı sonrası “devlet nerede” yönünde açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi, “Hükümetin, devletin, terörle mücadele noktasında nasıl kararlı bir tutum içinde olduğunu herkes biliyor. Dilerdim ki, Sayın Kılıçdaroğlu`da bunu görsün, o doğrultuda beyanat versin” dedi.

Yazıcı, Rize Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’na kurulan çadırda vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma töreni sonrası gazetecilere açıklamalarda buluna Yazıcı,  bereketli bir Ramazanı geride bıraktıklarını belirtti, uzun ve sıcak günler olmasına rağmen kolay bir Ramazan ayının geride kaldığını söyledi. 

 

Kılıçdaroğlu`nun, ``BDP`liler orada, gazeteciler orada, PKK orada, devlet nerede`` şeklinde yaptığı değerlendirmelerin sorulduğu Yazıcı, şu cevabı verdi:

 

 

 

 

“Her olup bittiği yerde ilk cümlesi devlete hükümete olduğuna göre demek ki hükümeti yok sayıyor, devleti yok sayıyor. Bun mantık yanlış bu mantık sorunlu diye düşünüyorum. Hükümetin ne yaptığını, devletin ne yaptığını, kamu kurum ve kuruluşlarının terörle mücadele noktasında nasıl kararlı tutum için olduğunu herkes biliyor. Dilerdim ki, sayın Kılıçdaroğlu`da bunu görsün, o doğrultuda beyanat versin. Taktir kendisinin ama söylediklerinin gerçekle bağdaşır bir tarafı yok.”

 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

KARAKOYUNLULAR FEDERASYONU FAALİYETLERİ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Nüfus Cüzdanı Değişikliği ve T.C. Kimlik Kartı Başvuru Süreci nasıl olur ?
2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?