Vali Çakır'dan Köy Halkına Sürpriz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Güneysu ilçesinde Kaymakamlık tarafından başlatılan köy buluşmalarına Rize Valisi Nurullah Çakır'ın katılması köy halkına sürpriz oldu.

Güneysu Kaymakamlığı'nın öncülüğünde başlatılan ve her ay farklı bir köyde bir araya gelinen köy buluşmalarının yedincisi Güneysu Bulutlu köyünde gerçekleşti. Bulutlu'daki köy buluşmasına Rize Valisi Nurullah Çakır katıldı. Bundan önce altı köyde gerçekleştirilen buluşmaların bu ayki programına Rize Valisi Nurullah Çakır, Güneysu İlçe Kaymakamı Gökmen Çiçek, Belediye Başkan Vekili Rıfat Özer, İlçe Garnizon Komutanı Ali Çakır, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları katıldı.
Vali Çakır'ın bu programa katılmasından dolayı mutlu olan köy halkı, Rize Valisi ile bir süre sohbet ederek köyün sorunlarını anlattılar. Köy sorunları hakkında Kaymakam Gökmen Çiçek’ten bilgi alana Çakır, sorunların takipçisi olup çözme konusunda yardımcı olacağını söyledi.

Bu birlik ve beraberliklerin küçümsenmemesi gerektiğini ifade eden Rize Valisi Nurullah Çakır "Bu tür toplantılarda konuşulanların ve tartışılanların gelecekte faaliyete dönüştüğünü bilmemiz gerekiyor. Sorunların yerinde görülmesinin önemlidir" diye konuştu. Daha sonra köy buluşmasına katılan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren vali Çakır, buradan da Güneysu Fizik Tedavi Merkezini ziyaret ederek burada hastalarla sohbet ederek, acil şifalar diledi.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem