Turgut Karafazalı Törenle Anıldı

CHP Rize il örgütü kurucu başkanı ve CHP Rize il örgütünün eski il başkanlarından Turgut Karafazlı'ya, ölümünün 2. yıldönümünde İsmail Kahraman Kültür merkezinde düzenlenen törenle anıldı.

Turgut Karafazlı’nın ailesi tarafından hazırlanan törende hayatından kesitlerin yer aldığı slayt gösterisi izleyenler tarafından beğeniyle izlendi
Şiir, slayt gösterileri ve müzik dinletilerinin de yapıladığı anma töreninde, aynı zamanda eğitimci olan Turgut Karafazlı’nın çalışma yaşamı ve siyasi çalışmalarından da kesitler sunuldu. Yakın arkadaşları, dostları ve partililerin katıldığı anma töreninde katılımcıların Turgut Karafazlı ile ilgili anılarını paylaştılar
Turgut Karafazlı’nın ‘Doğru ol, dürüst ol… Karanlıkta yürüsen de ayağın taşa takılmaz’ sözünün sloganlaştırıldığı anma etkinliklerinde ayrıca çeşitli fotoğraflarının da yer aldığı kısa bir sunum gerçekleştirildi.
Bilindiği gibi CHP Rize kurucu ve eski il başkanı Turgut Karafazlı, birkaç yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonrasında önceki yıl yaşamını kaybetmişti. Karafazlı, 52 yaşında, evli ve 2 çocuk babasıydı.
Karafazlı için geçen yıl da aynı salonda aynı içerikte bir anma etkinliği düzenlenmiş, anma törenine çok sayıda katılım olmuştu.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu