Trafik ekipleri bu manzaraya seyirci

Cumhuriyet Meydanına girişte araçların park etmesi turist kafilelerini zor duruma sokuyor.

Cumhuriyet Caddesi ile Atatürk Caddesini birbirine bağlayan Belediye otoparkı girişinde araçların park etmesi yüzünden turist kafileleri meydana giremiyor.

     Rize Cumhuriyet Caddesi ile Atatürk Caddesini birbirine bağlayan ve tek yön olarak kullanılan Meydan Otopark giriş kısmına sağlı, sollu araçların park etmesi büyük araçların meydana veya Atatürk Caddesine çıkışını engelliyor.

       Turist kafile otobüsünün sıkıştığı giriş kısmında sağ kısımda çevre esnafı araçlarını normal olarak park ederken sol kısma ise Cumhuriyet Polis Merkezinde görev yapan polislerin araç park ettiği belirtildi. 155 i arayan vatandaşlar sol kısımda park eden araçların kaldırılmasını isterken hiçbir trafik ekibinin gelmemesi dikkat çekti.

     Yaz aylarında yoğun olan Turist otobüs girişlerinin zaman, zaman meydana girmekte zorlandıklarını söyleyen çevre esnafı ise “ Normal olarak sağ tarafta park edilebiliyor. Ancak karakol polisleri ise kendi araçlarını kural dinlemeden sola park edince yol daralıyor ve otobüsler giriş yapamıyor, Trafik ekipleri ise sessiz kalıyor” dediler.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem