Terörist Elif Sultan Kalsen'in vurulma anı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne haince saldıran terörist Elif Sultan Kalsen'in vurulma anı kameralarca kaydedildi. Polisin ilk hamlesinde yaralanan Kalsen acı çeke çeke bir süre can çekişip öldü. Elif Sultan Kalsen'in üzerinde bomba olmasına karşı polis yaralanan teröriste uzun süre müdahale etmedi.

Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik silahlı saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırgan Elif Sultan Kalsen emniyetin girişine ilerleyerek nöbet tutan polislere ateş açıyor. Bu sırada polislerden birinin sendeleyerek yere düştüğü, 3'ünün koşarak uzaklaştığı, 1 polisin de nöbet kulübesinde siper alarak saldırgana karşılık verdiği görülüyor. Yaklaşık 1 dakika süren silahlı çatışma sonrası vurulan Kalsen, yere düşüp bir süre kıvranıyor. Daha sonra da uzun bir süre acı çeke çeke ölüyor !

Sultanahmet'teki polis noktasına yapılan saldırıda da ilk anda saldırganın Elif Sultan Kalsen olduğu iddia edilmişti. Daha sonra saldırganın Kalsen olmadığı Çeçen vatandaş Ramazova olduğu tespit edilmişti.

ELİF SULTAN KALSEN KİMDİR ?

DHKP-C’li Elif Sultan Kalsen’in ismi daha önce de sık sık gündeme gelmişti. Kalsen ilk olarak Sultangazi Polis Merkezi’ne yapılan ve polis memuru Bülent Özkan’ın öldüğü saldırının ardından ‘9 canlı bomba aranıyor’ haberiyle gündeme gelmişti. İki yıl önce fotoğrafı ve isminin gazetede yayınlanmasının ardından Kalsen bazı emniyet müdürleri ve İstanbul Valisi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Kalsen adliye önünde basın açıklaması yaparak “Bizi canlı bomba ilan ettiler. Bunun kaygısını yaşıyoruz. Bizi katletmek istiyorlar” demişti.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu