Survivor’da şampiyon Nihat oldu

Survivor Ünlüler-Gönüllüler'in final bölümünde heyecan doruktaydı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012 Şampiyonu sms sonucunda belli olurken finale Rize damgayı vurdu.


Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de 2 Rizeli finalde yarıştı. Karabük Doğumlu Anne ve Babası Rizeli Olan Nihat İle Yine Rize Fındıklı'dan olan Hasan SMS'e kalarak finalde yarıştı.

   Nihat Altınkaya Survivor'da 100 günlük zorlu mücadeleden SMS oyları ile 1. sırayı alarak şampiyon oldu... Gerçek anlamda bir dostluk içerisinde geçen Survivor Finalinde  Hasan ve Nihat'ın şampiyonun açıklanması sırasında el ele tutuşması ise Survivor'da dostluk kazandı dedirtti.

NİHAT HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Yarışmayı kazanan Nihat Altınkaya kazanan açıklanır açıklanmaz en büyük rakibi olan Hasan'a sarıldı. Birincilik sevincini en büyük rakibi ile paylaşan Nihat ve rakibini tebrik eden Hasan içleyicilerden de büyük alkış ve takdir aldı. Nihat kutlama sonrası yaptığı konuşmada kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkür etti. Ayrıca yarışmadaki arkadaşlarına da teker teker sarılan Nihat Altınkaya Mustafa Topaloğlu'nun elini öptü. Nihat ayrıca Acun Ilıcalıyı da unutmadı.

DERYA BÜYÜKUNCU DA FİNALDE

Survivor 2011'in şampiyonu Derya Büyükuncu da Survivor finaline katılan isim oldu. Ayrıca Acun Ilıcalı Derya'nın 2011'de verdiği "Olimpiyatlara gideceğim" sözünü 1 yıl sonra tuttuğunu söyleyerek bunun için Derya Büyükuncu'ya teşekkür etti. Derya Büyükuncu da yarışmaya başarılar dileyerek Olimpiyatlarda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu