Spor müdürleri bafra'da toplandı

Spor müdürleri bafra'da toplandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İlçe Müdürleri Toplantısı Bafra ilçesinde yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy beraberinde İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Erkan Özcan, Spor Şube Müdürü Haşim Murat Öztürk ve Okul Sporları Temsilcisi Süleyman Demirtaş ile Bafra Öğretmen Evi'nde ilçe müdürleri ile bir araya geldi. Her ay düzenli olarak yapılan ilçe müdürleri toplantısına Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliği yaptı. Toplantıya ilçe müdürlerinin yanı sıra Bafra Kaymakamı Ali Katırcı da katıldı.
İlçe müdürlerinden ilçelerdeki tesisler ve okul sporları müsabakaları hakkında bilgi alan Altunsoy yaptığı konuşmada, "Geçen hafta Mersin'deki il müdürleri toplantısına Sayın Bakanımız Suat Kılıç da katıldı. Kendisinin özellikle vurgu yaptığı konu tesislerin gerekirse 24 sat açık kalması gerektiğiydi. Tesislerin mutlaka vatandaşlara açık olması gerektiğini vurguladı. Ve tesislerin kullanımına da halkın teşvik edilmesi gerektiğini belirtti. Bizim tesislerimiz de gece 23.00'e kadar açık olmalı. Halkın tesislerde spor yapabilmesi için mutlaka HİS lisansı alması gerekli. Bu konuda da ilçelerimizden çalışma bekliyoruz" dedi.
Altunsoy konuşmasının ardından ilçe müdürlerinin sorduğu soruları cevapladı. Daha sonra Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde 25 sene hizmet ettikten sonra emekli olan Osman Kılıç'a Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ile birlikte plaket takdim etti.
Toplantının ardından Öğretmenevi önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?
Motorin Fiyatlarında İndirim geliyor
Narin Güran'ın cansız bedeni derede bulundu
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem